reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Napisała do mnie Sempe! Wróciła po weekendzie znad jeziorka ale szlag trafił jej klawiaturę w kompie. Pytała o nasze postępy. Zdałam jej relację. Odezwie się jak tylko będzie mogła. Dziś idzie wieczorem na wizytę i to też ostatni dzień w jaki bierze fenoterol. Da znać jutro. Trzyma kciuki.:-D
Mam nadzieję że nic nie pominęłam:sorry2: Bo był listonosz który przyniósł mi paczuszkę z sukieneczką dla Małej i strasznie się ucieszyłam.( KappAhl z allegro za 4,25zł rozmiar 74)

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 31
Napisała do mnie Sempe! Wróciła po weekendzie znad jeziorka ale szlag trafił jej klawiaturę w kompie. Pytała o nasze postępy. Zdałam jej relację. Odezwie się jak tylko będzie mogła. Dziś idzie wieczorem na wizytę i to też ostatni dzień w jaki bierze fenoterol. Da znać jutro. Trzyma kciuki.:-D
Mam nadzieję że nic nie pominęłam:sorry2: Bo był listonosz który przyniósł mi paczuszkę z sukieneczką dla Małej i strasznie się ucieszyłam.( KappAhl z allegro za 4,25zł rozmiar 74)
Fajna ta sukienusia ;-).
Ja sie ostatnio pytałam koleżanki ,bo jej mały ma roczek ,jaki rozmiar nosi to mi powiedziała ,że 72 ,a najdłużej noił rozmiar 68 ciekawe jak moja bedzie rosnąć;-)

no ja juz po małych zakupach i zachaczyłam o nowych ciuchland z samymi firmowymi ciuszkami i oczywiscie cos tam wygrzebałam,a teraz musze odpocząć bo cos źle sie czuje i głowa strasznie boli

reklama
No ja też się zastanawiam jakich rozmiarów będzie moja Mała. Czy odziedziczy po mnie większy rozmiar czy będzie szczuplutka po tatusiu. Oby to drugie. A że nie wiem to nie szaleję z ciuchami ze sklepu. Ale w lumpku to aż wióry leciały. Teraz się powstrzymuje.

No ja miałam się wziąć za odkurzanie i zmywanie. A na razie tylko się ubrałam i pranie wstawiłam...ech lenia mam dziś że hej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry