reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam się poniedziałkowo dziewczynki.
gratuluje rozpakowanym mamusiom, które od tego weekendu tulą swoje pociechy ;-)

Aga trzymam kciuki, żeby lekarze pomogli Wam w szybkim porodzie.

Deli mam nadzieję, że tulenie dzidzi wynagrodzi Ci wszystkie bóle ostatnich dni.

Aniu, mam nadzieję, że Julia nie będzie mocna płakała

U nas dziś przeszła burza i też mało spałam, a jeśli chodzi o samopoczucie to moje jest ok i współczuję wszystkim dziewczynom, które nie czują się dobrze ;-(

ja Kasiu też wg @ mam termin porodu, ale oznak brak; i ja nie narzekam - czekam na 15 sierpnia

reklama
No ja też się zastanawiam jakich rozmiarów będzie moja Mała. Czy odziedziczy po mnie większy rozmiar czy będzie szczuplutka po tatusiu. Oby to drugie. A że nie wiem to nie szaleję z ciuchami ze sklepu. Ale w lumpku to aż wióry leciały. Teraz się powstrzymuje.

No ja miałam się wziąć za odkurzanie i zmywanie. A na razie tylko się ubrałam i pranie wstawiłam...ech lenia mam dziś że hej.

To i tak dużo zrobiłas Efe bo ja na razie zastanawiam sie czy zęby myć;-),bo jak na razie siedzę w pizamie i chętnie połozyłabym się spać ,ale remont u sąsiadów i cały czas wiertarka chodzi;-),muszę ogarnąć w domu ,pójśc po zakupy ,zrobić obiad i krzeki wygolić bo dziś wizytka:-) wiec na spanie nie mam za bardzo czasu buuuuuuuuuuuu

Anitek ja juz nie czekam na zadne terminy, mam wyznaczone na 13ego stawienie sie do szpitala w celu wywolania porodu wiec chyba pozostalo mi na ten dzien czekac.Oby sie nie rozmyslili i nie kazali czekac 2 tyg od 18ego termin z usg:szok:Bo dopiero by bylo:baffled:

Aga dziekuje za wsparcie i dalej trzymamy kciuki:sorry2:

ja pranie powieszone... ciuchy prekopane:-D
moj zrobil porzadek w komurce i mam gdzie wozek trzymac:-D:-D:-D
tylko wczesniej pstrykne pare fotek i pokaze:-D
mi znowu sie brzuch spina... ja dzisiaj koncze fenoterol:-D:-D:-D
a czuje sie jak przezuta i wypluta:baffled::baffled::dry:

reklama
Anitek ja juz nie czekam na zadne terminy, mam wyznaczone na 13ego stawienie sie do szpitala w celu wywolania porodu wiec chyba pozostalo mi na ten dzien czekac.Oby sie nie rozmyslili i nie kazali czekac 2 tyg od 18ego termin z usg:szok:Bo dopiero by bylo:baffled:

Kasiu na pewno nie będziesz tyle czekać.
Mogę się założyć, że najpóźniej w piątek będziesz trzymać Miłoszka na rękach. Jak nie to możesz mi przesłać pstryczka w nos. Ale tak czuję ;-)

Efe wysłałam Ci chmury, grzmoty i deszcz. Mam nadzieje, ze nie boisz sie grzmotow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry