reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie po raz drugi :sorry2: już po drzemce... co mnie obudziło ? no oczywiście ból brzuszka plus ten piekący pępek grrrrr:-(:wściekła/y:
można w ciąży prozac brać :sorry2::confused:;-) bo ja ani fizycznie ani psychicznie nie dam rady ehhh:zawstydzona/y:

Efe co Ty mówisz z tymi tygodniami? jak to sie w końcu liczy?

Aniso współczuje tych bóli.
No liczę że minęło 37 tygodni więc jestem w 38 tygodniu ciąży.

O 10.00 na swiat przyszla Juliana Karolina:-DPoród odbyl sie silami natury z nacieciem krocza. Malutka dostala 10 punktów. Wazy 3750g i ma 57 cm długości. Aga jest zmeczona ale szcześliwa.

moje gratulacje Aga spisalas sie naprawde duza dziewczynka:-D

witam sie i ja:-)widze ze rozpakowywanie idzie pelna para-sierpien sie zaczal to juz pora:tak:ja sie niestety wylamalam niechcaco z kolejki:zawstydzona/y::tak:ech..moj lukasz dzisiaj juz do pracy poszedl-pierwszy dzien od momentu narodzin Amelki-i nawet sie rano poplakal bidulek ze nas same w domku zostawia.zastanawiam sie jak bidulek sie w pracy skupi:confused:pewnie caly czas myslami bedzie w domku...
jeszcze dzisiaj wieczorem mamuske moja odbieram z lotniska:tak::-)pewnie mi niezle na nerwy zadziala przez 2 tyg ale jakos musze ja wytrzymac hehe;-):-Dpierwsza wnuczka od jedynej corki-wiec bedzie noszenie bujanie dawanie smoczka(czego staramy sie troszke unikac)i ogolne rozpieszczanie Amelki:tak::-D:szok:
musze sie troszke wyzalic-moj w pracy to moge troszke naskrobac...
po wizycie tesciow juz odpoczelam-tez mnie nerwy poniosly na tesciowa...ja z rozwalonym bolacym i zakazonym tylkiem ledwo sie ruszalam a ona nawet prasowac mi nie pomogla:wściekła/y::angry:weszla tylko raz do pokoju jak prasowalm i zapytala "jak tam prasowanie idzie?":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a wszystkiego doprawila tym-odwiedzili nas znajomi.Lukasz zmienial Amelce pieluszke i jak zwykle sie poplakala jak jej sie bodziaka rozpielo.na to wpadla tesciowa moja do pokoju i przy gosciach mowi"no Amelka nic dziwnego ze placzes co ci ten niedobty tata robi??tzryma cie tak dlugo z pupka gola??niedobry z niego ojciec jak nawet pieluchy zmienic nie umie":angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet moi znajomi sie dziwnie popatrzyli a lukaszowi to az sie oczka zaszklily:zawstydzona/y::-( bidulek dopiero 3 raz zmienial pieluszke i denerwowal sie jeszcze a matka mu tak dolozyla:no::wściekła/y:

heh wyzalilam sie i troszke mi lzej...sorka ze was tak zanudzam ale musialam sie wyplakac troche:zawstydzona/y:

super, Aga gratulacje i rzeczywiscie duza corunia

Azorek ja tez sie boje przyjazdu moich i J rodzicow, tylko znajac mnie, to powiem co mysle na temat roznyzch przytyk. fajnie, ze masz takiego wrazliwego meza

Cześć dziewczyny!!!
Nowy sierpniowy maluszek już jest!!!!:-D
Mam nadzieje że Deli już pomogli i jest lepiej,i może dziś będzie tulić dzidzie!!!!??:tak:
Azorek przykro mi że tak teściowa powiedziała mężowi pewnie smutno się zrobiło!!

Ja widze że wszystkie odczuwamy podobnie tą końcówkę
Ja już nie daje rady od wczoraj leże bo mam skurcze ale nic więcej raz często są ale lekkie a potem co pół godziny i bardzo mocne a poza tym nic się nie dzieje.Brzuch mi nie opadł czop też nie wypadł a czuje się okropnie a spuchnięta jestem cała:szok:!!!!
W dodatku maluszek się dziwnie ułożył i bardzo boli jak mam skurcz tam gdzie nogi trzyma to aż kuje!!A co najgorsze od wczoraj nie mogę skorzystać z toalety:no:
Ale się wyżaliłam:sorry2:

No to super,ze Aga juz sie uwinela z porodem.....no i duza dziewucha sie urodzila.....gratki AGUS!!!!

Azorek,nie przepraszaj tylko wal do nas jak w dym z problemam , zawsze jak ktos sie wygada to mu lzej,przynajmniej ja tak mam.....A tesciowa sie nie przejmuj,tylko olej ja ....hi,hi....a pobyt mamy napewno wytrzymasz....:-)

No to widze ze sie zaczelo rozkrecac,no i czas juz sierpien mamy.....ciekawe co u Deli?

Do mam które już rodziły co to są te ciągnięcia od środka? to normalne przy skurczach? ja myslałam że to tylko brzuszek bedzie bolał :baffled::-(:confused:

Azorek moja teściowa przyjeżdza 18 i ma tylko bilet w jedna strone grrr nie wiem jak ja ją zniose ;(

Ostatnia edycja:
reklama
ja mialam tak ale nie wiem czy o to chodzi;-)
dziwne uczucie choicby glowka dzidzi byla juz prawie na zewnacz:baffled:
ja balam sie siku zrobic i schylic sie nie umialam bo mialam wrazenie jakby cos mi zaraz mialo wypasc:baffled:
mi najbardiej dokucza miednica i spojenie:dry:
w nocy jak chce wstac na siku to bol spojenia mam taki chocbym miala w ol szczelic... nie potrafie nogi z lozka wyciagnac:baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry