reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny
no ja niby w nocy spalam nie licząc 2 przerw na siusiu ale jakis kiepski ten sen był bo cały czas mi się śniło że mi wody odchodzą i idę rodzić....spocona byłam na maksa, wszystko mokre (nawet kostki mi widać czego juz dawno nei było!!!) no i miałam chyba jakies skurcze, bóle-nie wiem na ile to we śnie a na ile przez sen czułam...śniło mi się też sprawdzanie wkładki ;)
a mój mąż rano stwierdził że też mu się całą noc śniło że rodzimy i kręcił się niemiłosiernie...
ale rano nic na to nie wskazuje:)
trzymam kciuki za dziewczyny
wszystkim miłego dnia życzę

reklama
Enka ja się boję że w ogóle do dziecka nie wstanę tak będę spać! A moja mama mi jeszcze powiedziała, że nie wie co to jest brak snu, bo ja jak się najadłam w dzień spałam bite 4 godziny i nic mnie nie ruszało (ona szła w kolejki) a noc przesypiałam całą!

To wychodzi że tylko mi nic nie dolega? Aż mi głupio...choć wiem że nie powinno:dry: Ja nawet na siku w nocy nie wstaje, śpie jak "zabita". Zero skurczy, nawet malutkich. Tylko miednica na dole boli, bo się poszerza albo Mała ma już tam główkę. Normalnie jak nic będę ostatnia!
Efe witaj w klubie ja mam do tego słabe skurcze ,ale to te przepowiadające nic poważnego.
A tak witam sięja miałam noc okrutną ,było tak goroąco ,ze nie dało rady spać ,a na dodatek teraz ktoś coś stuka i wierci wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:.
Dziś mam wizytkę zobaczę co tam u mnie słychać (pewnie nic lekarka powie na wrzesień czekać hihihihihi),ale to dopiero na 16.Dzis u mnie deszcz ani do sklepu wyjśc ,ani na spacer:sorry2:.
Aga trzymam kciuki za dzieisiejszy ławy poród;-)

A wiec tak mam wiesci od Agi. Niestety skurczy nadal brak. Zaczeto indukowac porod ale narazie skurczy nie ma choc bardzo ja boli mimo podlaczonego ZZO, dostala dopiero 20min temu wiec jeszcze pewnie dobrze nie zadzialal. Jest juz bardzo zdenerwowana ze porod nie postepuje. Tak czy siak dzis bedzie dzidzia. trzymajmy kciuki:tak::tak:

A wiec tak mam wiesci od Agi. Niestety skurczy nadal brak. Zaczeto indukowac porod ale narazie skurczy nie ma choc bardzo ja boli mimo podlaczonego ZZO, dostala dopiero 20min temu wiec jeszcze pewnie dobrze nie zadzialal. Jest juz bardzo zdenerwowana ze porod nie postepuje. Tak czy siak dzis bedzie dzidzia. trzymajmy kciuki:tak::tak:

Trzymamy kciuki za dzidziusia:-)

no to bedziemy mocno trzymać kciuki,żeby jednak szybko jej sie to rozkręciło,bo najgorsze jest takie czekanie,bo człowiek sie denerwuje

reklama
cześć dziewczyny ja właśnie wygramoliłam się z łózka u mnie też bezobjawowo tylko jeden raz w nocy wstałam na siku , a jak się obudziłam to sprawdzałam czy brzuch mam na swoim miejscu bo tak mi się wygodnie leżało że go nie czułam nic mi nie ciążyło :happy2: no ale teraz jak siedzę chwile i już czuje że plecy zaczynają mi dokuczać a maluch zaczął się wiercić M się ciągle dopytuje ja się czuje i nie może się już końca doczekać
no więc trzymam kciuki za DELI i za AGE a reszta na co czeka ruszać się mamuśki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry