reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!
JAk dobrze, że MEWA dała znać! GRATULACJE!

AGA trzymam kciuki - oby było szczęśliwie i szybko! Czekamy na info :tak::tak::tak:

DELI strasznie mi przykro, że Ci się taki konował trafił :wściekła/y: i weź tu ufaj lekarzom... i jeszcze jakaś jazda na izbie przyjęć...

Moje Małe coś dziś bardzo mało ruchliwe i trochę się tym martwię... jutro mam wizytę i KTG mam nadzieję, że po prostu ma dziś leniwą niedzielę (chociaż ja intuicyjnie zakładałam od dawna, że 2.08 urodzę - taaaaaaaaaaaa)

Dobranoc Kochane i jakby co to powodzenia przy porodach :tak::tak:

Deli - kochana - bardzo dobrze Cię rozumiem. Ja trafiłam na konowała 2 tyg temu. Zrobił usg młodemu i nie wykrył wady nerki! Będę teraz w tej klinice na badanich krew, mocz to się do niego pofatyguję i mu z całego serca powiem!!!! A co....!!
Szczęście, że coś mi podpowiedziała dodatkowe usg. Przynajmniej wiem na czym stoimy i na co zaraz po porodzie zwrocić szczególną uwagę.

Są specjalne portale (typu dobry lekarz, czy znany lekarz), gdzie można napisać od siebie parę ciepłych słów!!!

Mju zostały ci jeszcze 2h :) jakiś ekspresowy porodzik...
ja kiedyś z nudów stawiałam sobie pasjansa i wyszło mi że 03.08 urodzę ;) ja oczywiście nie wierzę w żadne wróżby i przesądy no ale torbę w razie czego dopakowałam ;):):)

Deli, Aga - przykro że tak traiłyście...no niestety w każdej branży zdarzają się dobrzy i kiepscy specjaliści, tylko akurat branża medyczna to niejednokrotnie sprawa naszego zdrowia i życia...

Agusia - a ta wada to pewne - to coś poważnego???

Ostatnia edycja:
witam wieczornie dziewczyny:-D
ja tez zakrecony dzien mialam... bylam na zakupach potem u szwagierki:-D
ale lada dziebn lozeczko bede miala... tak potrolam mojemu ze przywiezie:-D
Agus gratuluje... bezbolesnego porodu:-D:-D:-D:-D

Witam pierwsza:blink:Myslalm ze moze cos od Agi jest juz ale narazie widze ze nie:baffled:
Deli jest w szpitalu po 22ej przyjeto ja na oddzial narazie nic wiecej nie wiem bo nie ma tel. przy sobie. Mysle ze ma to zwiazek z tym hemo. ale pewnie wywolaja jej porod, bo nic innego nie pozostalo:no:Trzymaj sie Aniu:tak:
A ja wczoraj tez mialam burzliwy wieczor caly dzien czulam parcie, brzuch ciagnal w dol, na koniec dostalam skurcze, ogarnal mnie tez jakis dziwny niepokoj i z tego wszystkiego dopakowalam torbe do szpitala. No ale rozeszlo sie po kosciach. Ciekawe ile takich falszywych alarmow przyjdzie mi zaliczyc. No i z @ powinnam dzis rodzic:-DBede dzis siedziec jak na szpilkach:cool2:

reklama
Witam sie,
Ja miałam kolejną koszmaną noc :-( w sumie noc jak noc ale jak sie tylko położyłam to łapały mnie silne skurcze :no: jak wstawałam żeby pochodzić ustępywały, no to wracałam do łóżka a tam powtórka z rozgrywki :-( i tak do drugiej potem co godzine ból budził mnie na siusiu i jak się kładłam spowrotem to zaczynało boleć jak na okres i promieniowało na krzyż az zasnełam :no::-(
A te wieczorne skurcze były dość dziwne :baffled::confused: twadrniał brzuch i zaczynało kłuć w sródku jakby ktoś za jajnkik albo szyjke mnie ciągnal:szok::baffled:
Acha do tej pory nie miałam pojecia o czym mówicie jak skarżyłyście się na puchnięcie:sorry2: od wczoraj już wiem az mnie pieką ręce i stopy :baffled:

Ehhh ja psychicznie nie wyrobie :sorry2:

No ale ciekawe co u Agi:confused: pewnie już tuli maleństwo :tak:

Edit: Kasia my to sie mamy ;/
Szkoda Ani no ale dobrze ze juz jej pomagaja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry