reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
My dzisiaj po obiedzie byliśmy na rozlewiskach Narwi śliwno-waniewo, trochę podreptałam to może moja panienka się w końcu ruszy :tak:

Załączniki

• 100_0031.jpg
    100_0031.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 100_0034.jpg
    100_0034.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 41
Piwonia, a jakie miałaś leki?
Nie wiem jak ty to robisz, ja przy moim wymiękam, ani siedzieć, ani chodzić, a z leżeniem tak sobie :wściekła/y:
dopóki brałam non stop Detralex było dobrze,bo nie bolało i sie wchlaniał,potem miałam odstawione a teraz mam AFLAVIC i jeszcze jakis jeden,ale nie wykupiłam na razie
bo wróciłam do Detralexu tylko tańszego(DIOSMINEX )i zobaczymy jak bedzie,jak bedzie mi rosło,to od razu mam zaznaczone,ze CC dlatego robie wszystko,zeby zmalał

My dzisiaj po obiedzie byliśmy na rozlewiskach Narwi śliwno-waniewo, trochę podreptałam to może moja panienka się w końcu ruszy :tak:
no Aga jakby nie było ty następna w kolejce jesteś , przede mną jak dobrze policzyłam jeszcze 10 razem z tobą , zobaczymy czy któraś się w kolejkę nie wciśnie

Ostatnia edycja:
No to Aga trzymam kciuki i życze łatwego i bezbolesnego porodu. :tak:

Jednak spacerek sie przydał... a w ogole tutaj to trzeba zadzwonic przed przyjazdem do szpitala i jak wody sa przezroczyste i nie ma skurczy to dopiero po 6 godzinach każa przyjechać

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry