Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja wybuchne jak bym miala do konca chodzic z tymi klockami moimiAnn, moja siostra z bliźniakami chodziła do końca terminu.

Ja teoretycznie mam wizyte i usg w czwartek - gdybym do tego czasu nie urodzila to bede tak sciemniac zeby cos ze mna zrobili bo ja juz naprawde nie mam sily na nic, bede miala zero energii jak sie male urodza, a wtedy ona mi najbardziej potrzebnaAnn leżałam z kobietką która miała zaplanowana cesarkę z bliźniakami na piątek to miał być 37 tydzień a dzieci miała przy sobie już w czwartek a też niby skurczy wcześniej żadnych nie było ni nic więc nigdy nie wiadomo![]()

Na głównej stronie sierpnia jest temat "Sierpniowe maluszki" :-)Hej dziewczyny mam pytanko.....skad wiecie ze sierpniowki niektore juz urodzily?probowalam znalesc gdzies na forum to ale niic nie zaowazylam....

...no i cos musze z tym zrobic i to dzis bo w ten upal sie zmarnuja.....no i tak od rana wzielam sie za salatke z ogoreczkow.....jeszcze zostaly same malutkie,na konserwowe,albo kiszone.....
....nie wiem , cos ostatnio wszystko mnie drazni....

będzie spokój i wakacje bedzie mieć dla mnie i maluszka!!!!!!!!!!!W ogóle szkoda mówić o takich, tylko mi krzywdę zrobiłDELI,dobrze ze jednak pojechalas....a takich konowalow to nie powinni wogole trzymac w szpitalach....

, a tak mam 4 dni do tyłu i zapalenie zaawansowane