Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz wymiekam, one nie maja zamiaru chyba wogole wychodzic, bo ja ani jednego porzadnego skurczu jeszcze nie mialamann a ty dalej się człapiesz w trój paku jak widzę:-)![]()
. Poki co znecaja sie tylko nade mna od srodka - obie leza juz nisko glowkami w dol i tak swidruja ze nie wiem, plakac mi sie czasami chce...
my tu narzekamy a Ty naprawde masz razy dwaJa juz wymiekam, one nie maja zamiaru chyba wogole wychodzic, bo ja ani jednego porzadnego skurczu jeszcze nie mialam. Poki co znecaja sie tylko nade mna od srodka - obie leza juz nisko glowkami w dol i tak swidruja ze nie wiem, plakac mi sie czasami chce...
No nic czekam jeszcze 2 dni bo bedziemy gotowi z sypialniami, dopakuje torbe i zaczynam uprawiac jogging po schodach i nie wiem co jeszcze byle by juz wylazly bo naprawde eksploduje
Ale musze z przykroscia stwierdzic ze przenoszenie jakos w modzie, moje znajome tu - juz sie 3 rozpakowala - wszystkie po terminie :-(

nie strasz nasAle musze z przykroscia stwierdzic ze przenoszenie jakos w modzie, moje znajome tu - juz sie 3 rozpakowala - wszystkie po terminie :-(

Nie strasze, chociaz sama sie bojenie strasz nas![]()

no im tak, gorzej ze mna...Ann, widzisz jak córom dobrze w środku![]()