reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anet widze że Twój też ostro w polu robi i mój tez - przesra..... z tym jest ale to już chyba ostatni rok bo już pole jedna sprzedane:-D będzie spokój i wakacje bedzie mieć dla mnie i maluszka!!!!!!!!!!!

Malinka,wy sprzedajecie...a moj dokupuje ciagle..... i w dzierzawe bierze nowe kawalki.....samego zboza mamy ze 13 h :szok:...a jeszcze i ziola siejemy....
Chetnie tez bym gdzies na wakacje wyjechala,ale u nas to raczej nierealne....:sorry2:
Wiec juz nawet przestalam myslec o wakacjach,bo szkoda zdrowia.....:baffled::baffled::baffled::baffled:

A teraz chwila na kawusie i dla oslody mam dla was ciacho,co wczoraj robilam,udalo mi sie fotke zrobic....:-D:-D:-D

SMACZNEGO!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anet ja swojgo namówiłam na sprzedaż bo ciągnik się sypie nie ma czym robić a żeby kpić nowy to też kasa!A jeszcze nie ma kogo do pomocy.A tak za tą kase to dach chcemy wyremontować żeby nam się na głowe nie rozsypał!
Też mamy 13h:-D i juz większa połowa skoszona!!
Oj a Wy jeszcze te ziółka macie-ale one już chyba skoszone jak wtedy pisałaś>???
MMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmm ale pyszne musi być to ciacho!!!!!!!!
A ja am babeczki które trochę za długo w piecu siedziały:/

Anet ja swojgo namówiłam na sprzedaż bo ciągnik się sypie nie ma czym robić a żeby kpić nowy to też kasa!A jeszcze nie ma kogo do pomocy.A tak za tą kase to dach chcemy wyremontować żeby nam się na głowe nie rozsypał!
Też mamy 13h:-D i juz większa połowa skoszona!!
Oj a Wy jeszcze te ziółka macie-ale one już chyba skoszone jak wtedy pisałaś>???

Malinka ziolka skoszone czesc,melisa,ale ona jeszcze w tym roku drugi skos bedzie miala...na jesien....a tymianek tez dopiero jesienia sie kosi , gdzies w pazdzierniku....:baffled::baffled::baffled:

A ciagnik maz sobie kupil w tamtym roku wiekszy i ma teraz dwa....to fajnie ze macie juz polowe skoszone,u nas dopiero z dzisiejszym bedzie z 5 h....

Oj to dużo roboty jeszcze z tymi ziółkami!
No wa ciągniki to można robić!!!A nasz ciapek to ledwo dycha!!!No ale jak Twój taki zapaloy rolnik ze sprzętem to tylko robić tyle że właśnie wakacje do kitu:baffled:
O raju mój mi eska napisał że kombajn się zakopał a teraz go wyciągają!!
Bo mamy taki kawałek pola że zawsze tam woda stoi!!Nawet jak ni nie pada-jakieś podwodn wody tam są:baffled:

No ,Malinka, zapalony rolnik z niego ....
Dobrze ze chociaz lubi a nie z przymusu....ze mna gorzej...hi,hi.....:-D:-D:-D

U sasiada wczoraj tez sie zakopal kombajn....bo tez woda stala.....:szok:

Dobra ja juz spadam do tych ogorasow.....moze zajze pozniej.....jak bede miala sile....
Milej reszty niedzieli zycze!!!!

jeszcze sie melduje,nadal cała i w dwupaku i oby tak pozostało,jestem po dwóch nospach,ale jak na razie w miare lepiej niz rano było

deli współczuje czyli masz dokładnie to samo co ja tylko,że u mnie lekarka od razu zareagowała dobrymi lekami i nie postępuje,choć mam je teraz odstawione tez mnie boli i deczko większy sie zrobił,ale mam nadzieje,ze jakos nie bedzie mi przeszkadzał przy porodzie

reklama
jeszcze sie melduje,nadal cała i w dwupaku i oby tak pozostało,jestem po dwóch nospach,ale jak na razie w miare lepiej niz rano było

deli współczuje czyli masz dokładnie to samo co ja tylko,że u mnie lekarka od razu zareagowała dobrymi lekami i nie postępuje,choć mam je teraz odstawione tez mnie boli i deczko większy sie zrobił,ale mam nadzieje,ze jakos nie bedzie mi przeszkadzał przy porodzie

Piwonia, a jakie miałaś leki?
Nie wiem jak ty to robisz, ja przy moim wymiękam, ani siedzieć, ani chodzić, a z leżeniem tak sobie :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry