reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Enka-tez mam prasowanie zrobic....bo w sobote wyprawke do szpitala dla dzidzi wypralam,ale nie mam weny....bo i duszno strasznie jest...a myslalam ze juz popada,bo rano to nawet zagrzmialo...a tu kicha....:no:

ja musze znalesc sobie jakas prace:-D
potem sie umyje:-D
ja tez sie nigdzie nie rusza,m... mam dzien domowy wiec trzeba skorzystac poki mam takie checi:-D

Basia to ja do siebie zapraszam,bo u mnie nawet lozko nie zascielone jeszcze....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja właśnie ubranka prasowałam. A torba do szpitala jeszcze nie spakowana. Nie wiem, jakaś taka spokojna jestem, ze to na pewno na dniach nie będzie. Może w czwartek po wizycie u gina spakuję:-)

Idę na jakies zakupy. Do później:-)

Ostatnia edycja:
No ja chyba spakowana jestem ,obiadek sie pichci bo musimy z M miec siły.I jakos tak dziwnie spokojna jestem:tak:.Może juz jutro moje malenistwo w ramionach potule.Troche sie boje ale bardziej sie ciesze.

A co do tesciów i rodziców to my z M zawsze mówimy co myslimy i robimy co chcemy oni juz sie przyzwyczaili do tego i co najwyzej cos nam tam podpowiadają .

Czesc dziewczyny:-)
My juz w domku od soboty. Nie mam czasu usiasc do kompa zeby sciagnac zdjecia i opisac Wam jak bylo ale obiecuje ze jak tylko sie troszke dotrzemy z mala to znajde dla Was czas:tak: Stesknilam sie za Wami;-)
Krotko powiem ze Nel jest cudowna:-) Mamy tylko problemy z karmieniem ale powoli wychodzimy na prosta. Dziewczyny nie wierzcie w te wagi z USG! Moja niunia miala wazyc 3400! A urodzila sie 2600, waga spadla do 2400 a teraz ma juz 2540. Musze juz uciekac bo jeczy, usiade jak znajde chwile. Buziaki dla wszystkich i gratulacje dla rozpakowanych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry