anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Hi hi Anet masz racje!!!A jak żniwa?
Mój wczoraj jednego pola do końca nie skosił bo się nie opłacało zboże na nim liche a za kombajn trzeba zapłacić i się nie opłacało,a to co z niego skosił to dla baranków będzie na zimę
Moja teściowa to czasem spoko bo i obiad zrobi ale co do sprzątania to na tylko gary i to rzadko zmyje a cała reszta to na mojej głowie!!Nawet teraz potrafi powiedzieć żebym jej w pokoju poodkurzała!-a ja nawet w swoim nie odkurzam tylko mąż to robi!!!!!!!
Malinka,zniwa jako tako...hi,hi....dzis poszedl do pracy.....wiec nie wiem czy dzis cos bedzie kosil,bo jeszcze 2 przyczepy nie rozladowane....a mowi ze cienko w tym roku,slabo sypie zborze,jest duzo mniej niz w ubieglym roku.....ciekawe jak cenowo bedzie.....
A moja tesciowa mi nie gotuje,jestesmy na osobnich kuchniach i dobrze.....
Bo kiedys jak jeszcze mieszkala tu szwagierka i bylysmy wszystkie 3 razem na kuchi.....to one gotowaly,ja tylko w wekendy,bo pracowalam(od 7, do 15)i powiedzialy kiedys ze ja nic nie robie tylko na gotowe zjezdzam,no i z Gosia siedzialy wtedy jeszcze.....dodam ze szwagierka ma 3 dzieci a ja jedno.....ale za ciezko bylo z Gosia i 2 taleze zupy wiecej nastawic....wiec maz sie tak wkurzyl,ze od tamtej pory na swojm jestesmy i Gosi przedszkole zalatwilismy......nie beda mnie obmawiac,hrabianki jedne....

Ostatnia edycja:

ona odchowala 3 dzieci to jej latwo przychodzi opieka nad takim szkrabem.to nasze pierwsze dziecko i oboje sie uczymy