reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga no to porod niezły, super ze obyło sie bez nacinania i nie pękłaś :tak:
No i nie mogę przeboleć że termin ten sam miałyśmy a Ty już w domku z Majką sobie jesteście ech :-)

Kasia no ja już też myślałam że Ty coś działasz że Cię nie ma, a Ty znowu tu, nie denerwuj się, ja już też zrezygnowałam że urodzę, bo dolegliwości dalej żadnych... nawet dziś tylko raz na siku w nocy wstawałam ...

reklama
Aga takiego porodu to tylko pozazdrościć... Ciekawe jak to u mnie bedzie :baffled: Buziaki dla ciebie i malutkiej :-)

Tak sie zastanawiam że jakby u mnie sie tak wszystko szybko zadziało to chyba bym do szpitala nie dojechała przed urodzeniem małej :no: ze 30 min mojemu M by zajelo dojechanie z pracy do domu, potem pol godziny do szpitala jak korkow nie bedzie.... a jak beda to nawet godzinke ponad mozna jechac :baffled:

Wlasnie , Aga to porod odbyl sie exspresem....u nas tyle dobrze ze jak wody odejda to juz do domku nie odsylaja.....a tez nie wiem czy bym dojechala,bo do szpitala mam ok 30 km....a jeszcze jak w dzien by zlapalo to tez za nim maz do domu by dojechal....az boje sie pomyslec....:szok:

Anet Deli czuje sie lepiej bardzo jej pomogli, przynajmniej juz jej tak nie boli:-)
Maggie mnie tam nic nie zaniklo bo skurcze mnie mecza ciagle szczegolnie wieczorami i czuje sie jakbym rodzila juz conajmniej od tygodnia:baffled:

To dobrze ze Deli czuje sie juz lepiej...
No to masz niezle Kasia-porod trwajacy tydzien i nie wiadomo kiedy sie skonczy.....:-).....zartuje,ale naprawde wspolczuje....
U mnie narazie nic sie nie zapowiada na wczesniej.....:baffled:

To urodź już Kasia wreszcie ,ja to juz nic staram się nie pisac ,żeby nie dolewać oliwy do ognia bo to też dodatkowo stresuje;-).
Ja po wizycie u gina na razie porodu nie bedzie a reszta na odpowiednim watku:-D

Maggie mnie tam nic nie zaniklo bo skurcze mnie mecza ciagle szczegolnie wieczorami i czuje sie jakbym rodzila juz conajmniej od tygodnia:baffled:
Kasia bidusio, ja to czuję jak bym w ogole nie miala jeszcze rodzic, mimo zapewnien gin ze to juz juz.... taaaa.... a TY się męczysz ze skurczami już tyle... może za to będzie nagroda w postaci lekkiego i expresowego porodu :tak:

Chogata no czytałam opis, Ty się nie wyłamuj, sierpniówką jesteś! a Ty tu coś o wrześniu piszesz.... no wiesz?!! ;-)

reklama
A mnie wcięło bo prąd mi zabrali.:wściekła/y:
To pojechałam z mężem do miasta po zaświadczenie że jestem ubezpieczona.
No widzę że dziewczynki już w domku ze swoimi pociechami super:-D
Aga to miałaś nawet szybki poród:-)
Mam nadzieje że wszystkie urodzimy szybko i się nie namęczymy!!

Dziewczyny mam od wczoraj strasznie opuchnięte nogi i nic mi nie pomaga żeby to zeszło a co Wy robicie??Bo już mnie zaczynają mocniej boleć:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry