reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mi zgaga o dziwo dziś nie dokucza, a myślałam że będzie bo pożarłam makrelę wędzoną , miałam takiego smaka na nią że szok :sorry2: ale tylko się odbiło kilka razy i jakoś bez zgagi narazie ;-)

reklama
Maggie,to ci dobrze,a ja wzielam tabletke,ale czy przejdzie, to sie okaze....:confused:

Malinka mi tez od wczoraj puchna nozki....chyba od tej pogody.....
Trzeba lezec i nogi w gore,albo pomoczyc w chlodnej wodzie.....i jak nie przejdzie to czekac do porodu....:sorry2:

Motylu trzymam mocno kciuki!!!!Będzie dobrze daj nam znać bo my tu będziemy czekać na dobre wieści!!!!!!!!!:tak:

Anet to nic nie daje:baffled: no tak poród pomoże tylko kiedy on nastąp-skurcze są i nic więcej:baffled:

Motyl - powodzenia!! ja też trzymam kciukasy :tak:
Malinka woda z solą mi pomogła, tylko że ja miałam sporadycznie ostatnio jak się nałaziłam

A wiecie co, ostatnio siedzieliśmy sobie pod parasolkami na starówce bo przyjechała moja przyjaciólka z chłopakiem i wpadła taka starsza kobita prosiła o 4 zł na autobus...daliśmy... a ona do mnie podeszła złapała za rękę i mówi "A PANI BĘDZIE MIAŁA DZIEWCZYNKĘ!" ja wyrwałąm rękę... i mówię że nie nie chłopak a ta stałą nade mną i gadała że dziewczynka będzie, i życzyła zdrowia dla niej i jakieś dziwne rzeczy... potem jeszcze wieczorem miałam ciarki jak o tym myślałam :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry