reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maggie,moze to jakas cyganka byla , albo wrozka.....
Powiem ze mojej mamie jak byla mloda,cyganka kiedys tez do niej podeszla i powiedziala, ze bedzie miala dwie corki i syna,ale syna to z drugiego malzenstwa....i wiecie ze sie sprawdzilo...mama mowila mi , ze przypomniala sobie dopiero to jak Tomka rodzila(i rzeczywiscie jest z drugiego malzenstwa,bo moj tato zmarl)...i jak jej polozna powiedziala ze syna pani urodzila....to mama wtedy jej odpowiedziala, ze wie,bo cyganka jej wywrozyla.....:-D:-D:-D:-D

Wiec Meggie,moze i u ciebie sie sprawdzi,kto wie.....:sorry2:

reklama
Motylku trzymamy kciuki i obyś następnym razem jak bedziesz z nami pisała,miala juz swoją kruszynkę na rękach
moi malują pokoik,a ja musiałam wyjśc bo niedojż ,że mi nie dali to juz widze jak to pomalują,wrrrry:wściekła/y:

hmm to nie była cyganka żadna, raczej tak jak Chogata mówi daliśmy jej kasę to coś gadała... ale mimo wszystko jakoś niemiło mi było,Malinka ja właśnie też nie lubię takich sytuacji jak ktoś obcy mnie zaczepia, za rękę łapie a jeszcze jak coś na temat mojej ciąży to podwójnie... :dry:
a jak będzie faktycznie dziewczynka to chyba znajdę to babkę i opierniczę co z moim Marcelem zrobiła! :-D no bo jak to ;-)

papa Malinka,
ja idę coś wszamać bo głodek się włączył, mam jeszcze jedną makrelę wędzoną ale chyba już dziś odpuszczę
miłego wieczoru, jeszcze zajrzę może coś się nowego wydarzy ;-)

aga_irlandia, jaki expresowy poród... i na dodatek bez nacięcia i pęknięcia!
też tak chcę! no, może I faza mogłaby nieco dłużej potrwać, żeby mój zdążył dojechać do domu, a potem jeszcze razem do szpitala;-)

coś jestem dziś strasznie rozkojarzona, już któryś raz zabieram się za poprzednie strony i wciąż przerywam, a potem nie wiem gdzie skończyłam... chyba już odpuszczę; a to przez zwrot biletów na koncert depeche mode, normalnie wkurzyć się można, ani koncertu, ani kasy...

Ostatnia edycja:
Witam nareszcie z domku.
Jestem na chwilke bo adoptuje sie do nowych warunków:-D
Maleńka właśnie po karmieniu i spi, jest taka słodka ale czy mi da popalić w nocy? zobaczymy :-D
Jak znajde chwilunie napisze ralacje z porodu ;-)
Co tam u Was, nie nadrobie zaległości to napewno, ale mam nadzieje że jakoś sie trzymacie.
Miłego wieczorku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry