reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziekuje rowniez pozdrawia:-) Wiec bedziemy sie wspierac razem:-D Chociaz nie obraze sie jak przyspieszysz i szybciej przywitasz malenstwo:tak: Bo to roznie bywa a wiem ze te czekanie jest teraz najbardziej uciazliwe:-(
U mnie najgorsze to ,że nie ma prawie żadnych symptomów zbliżającego się porodu ot parę skurczy przepowiadających w ciągu dnia i nic cisza,pewnie im bliżej września to się nasili ,ale na pocieszenie lekarka mi powiedziała ,ze jak pierwsze urodzone o czasie to z drugim nie powinno być problemu,ale zawsze jest jakies ale dziś maiałam sie wreszcie wyspać ,ale to mi chyba nie da zasnąć:-)

reklama
Nie ma co o tym za intensywnie myslec tymbardziej ze maluszki lubia robic niespodzianki! Ja mam nadzieje ze moj mi taka zrobi (przynajmniej tak sobie tlumacze) ale w kolejke przed meggie i kasia nie chcem sie wpychac! Juz najwyzszy czas na Was dziewczyny:tak:

jakubka i Mika super opisy porodów no trzeba przyznać,że poszło wam expresowo
ja mam nadzieje,że tez uda mi sie w miare szybko urodzic,choc moja mam sie śmieje,że ja z główką miezy nogami bede wchodzic do szpitala juz,oby nie

Kasia se spokojnie poczeka do 13ego:tak:Zapraszam chetnych przede mna, ja daje sobie na spokoj. Choc nie mowie ze mi nie zal mojego macierzynskiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale na sile go nie wygnam z brzucha;-)
A wy dziewczyny zebyscie czasem przed nami nie urodzily:tak:

Kasia se spokojnie poczeka do 13ego:tak:Zapraszam chetnych przede mna, ja daje sobie na spokoj. Choc nie mowie ze mi nie zal mojego macierzynskiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale na sile go nie wygnam z brzucha;-)
A wy dziewczyny zebyscie czasem przed nami nie urodzily:tak:
co ma byc to bedzie,nie ma sie co nakrecac bo chyba nam sie dzieci w brzuszkach buntują i dlatego nie wychodza,poczekamy zobaczymy,napewno przyjdzie nagle i wtedy bedziemy szcześliwe

Mika ,Jakubka i Aga super opisy i ekspresowe porody ja z racji ,ze to moje drugie dziecko tez po cichu mysle ,że poród będzie szybszy niz pierwszy;-).Może nie az tak szybki jak u Piwoni bo ja musze dojechac jakies 20 km do szpitala;-)

Witaj Oleka!!!Milo ze sie wkoncu odwazylas odezwac...
Ja wpadlam powiedziec dobranoc...zajze jutro rano....
Pa laski...;-)

PS.MIKA witaj w domciu!!!:-):-):-)

Super jest poczytac relacje z porodowek! Jeszcze jak porod byl naprawde expresowy to juz calkiem :-):-):-) Ja zazdroszcze wszystkim mamusia ktore uniknely rozciecia i popekania:-) U nas tez nie rozcinaja ale znajac moje szczecie to pewnie pekne po same dupsko( przepraszam za wyrazenie)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry