reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mika ,Jakubka i Aga super opisy i ekspresowe porody ja z racji ,ze to moje drugie dziecko tez po cichu mysle ,że poród będzie szybszy niz pierwszy;-).Może nie az tak szybki jak u Piwoni bo ja musze dojechac jakies 20 km do szpitala;-)

tylko,że jak sie zacznie coś dziać w ciągu dnia to nim mój dojedzie do domku to ja moge byc juz po,wiec tego najbardziej sie boje
wolałabym ,zeby złapało mnie w nocy
w sumie obie rodziłam w nocy,wiec licze ze teraz tez tak bedzie po cichu,a do szpitala mam jakieś 15-20 minut

Do jutra dziewczyny!!! Spijcie smacznie! Ja poprzestawialam sobie godz spania i teraz spac chodze bardzo pozno ale za to spie do 12:zawstydzona/y:
to tak jak ja,tyle,że ja rano juz nie pośpię bo nie daje rady,chodze spać koło północy,ale dosć często wstaje w nocy,a poprzednia była wogóle bezsenna

reklama
tylko,że jak sie zacznie coś dziać w ciągu dnia to nim mój dojedzie do domku to ja moge byc juz po,wiec tego najbardziej sie boje
wolałabym ,zeby złapało mnie w nocy
Dokladnie mam to samo:baffled: Czuje ze jak mnie zlapie w dzien to moj nie zdazy dojechac:dry:
A powiedzcie mi dziewczyny czy jak jest juz jakies rozwarcie i brak szyjki to jest bezpieczny seks:confused: Chetnie bym troszke w ten sposob sobie przyspieszyla ale boje sie ze malzonek bedzie pukal malego po glowce:baffled: :-D:-D:-D

Do jutra dziewczyny!!! Spijcie smacznie! Ja poprzestawialam sobie godz spania i teraz spac chodze bardzo pozno ale za to spie do 12:zawstydzona/y:

Dokladnie mam to samo:baffled: Czuje ze jak mnie zlapie w dzien to moj nie zdazy dojechac:dry:
A powiedzcie mi dziewczyny czy jak jest juz jakies rozwarcie i brak szyjki to jest bezpieczny seks:confused: Chetnie bym troszke w ten sposob sobie przyspieszyla ale boje sie ze malzonek bedzie pukal malego po glowce:baffled: :-D:-D:-D
ja sobie w ten sposób pomogłam przy drugim dziecku
seks jest w ciąży bezpieczny,ja tez mam skróconą szyjkę i tez mam zamiar sobie w ten sposób troszku pomóc

Dobranoc wszystkim a kto ma sie ochote rozpakowac to prosze bardzo:-Dpaaaaaa do jutra
Dobranoc Kasia,śpij dobrze i za dużo nie myśl;-)

olenka ale 36,2 ciąży to za mało żeby ryzykować z seksem przy rozwarciu i skróconej szyjce.
dobranoc kobietki:)
Tylko moj gin powiedzial ze mimo rozwarciu do porodu jeszcze daleko:baffled: Tak pomyslalam ze jesli jeszcze daleko to seks teraz troszke go przyspieszy ale jezeli moze spowodowac ze urodze na dniach to chyba jeszcze z tym tydz poczekam:baffled: Co jest jeszcze dziwne- tutaj w Szwecji ciaze uwaza sie donoszona po skonczonym 35tc:szok::szok::szok: Ja sie tym nie sugeruje i wole poczekac do tego 37tc tak jak jest w Polsce:tak: Ale nie chem nosic az do wrzesnia:no::angry:
Dobranoc aneczka2425 :-)
To juz sama nie wiem co robic!!! Buuuuu

Ostatnia edycja:
Olenka mi w poprzedniej ciąży przy rozwarciu i skróconej szyjce gin pozwolił na seks dopiero po 37 tyg...i tydzień później urodziłam ;)
no ja bym na twoim miejscu jeszcze poczekała chociaż do tych skończonych 37 :)a przesunieciem daty porodu z usg ty sie nie przejmuj bo wiarygodne sa te w pierwszych usg - teraz to nasze maluchy się na tyle różnią budową że nie ma co na to patrzeć - niektóre wg takich terminów powinny już dawno się urodzić :) a są duże po prostu...twoje może być drobne, zreszta jeśli to twoje zdjęcie w avatarze to też na dużą osóbkę nie wyglądasz tylko na drobną :)

Oleńka, jeszcze czekaj. Poród w terminie to 40 tydzień + - dwa tygodnie. Tak więc do 38 nie ma co przyspieszać.Ja wiem, że cierpliwości brak, ale tak jest lepiej dla maleństwa:-).

reklama
hej dziewczyny:-D
stracil mi sie internet i myslalm ze kompa rozsadze:wściekła/y:
a to moj gienialny m cos pokopal i ja teraz dopiero cudem wlaczylam neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
myslalam ze go zabije...:wściekła/y:
Mika witaj w domku, Aga tak samo:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry