Mika75
Fanka BB :)
To jest uczucie nie do opisania, to trzeba przezyć, już niedługo każda z Was tego doświadczywitaj Mika:-) jak to jest mieć swoją kruszynkę przy sobie, co?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest uczucie nie do opisania, to trzeba przezyć, już niedługo każda z Was tego doświadczywitaj Mika:-) jak to jest mieć swoją kruszynkę przy sobie, co?

.
no prawie
super,ze juz w domku jesteścieWitam nareszcie z domku.
Jestem na chwilke bo adoptuje sie do nowych warunków
Maleńka właśnie po karmieniu i spi, jest taka słodka ale czy mi da popalić w nocy? zobaczymy
Jak znajde chwilunie napisze ralacje z porodu ;-)
Co tam u Was, nie nadrobie zaległości to napewno, ale mam nadzieje że jakoś sie trzymacie.
Miłego wieczorku ;-)
Dziewczyny są zachwycone, najzabawniejsza jest młodsza chodzi cały dzień z wypchanym misiem brzuszkiem i mówi że zaraz będzie rodzićsuper,ze juz w domku jesteście
powoli sie dotrzecie z Karolinką
a powiedz mi jak rodzeństwo na siostrzyczke reaguje??

wózek ma już uszykowany i całą wyprawke hihi 

Praktycznie to on powiedzial zebym wkoncu cos napisala! Bo tylko siedzialam i czytalam mu co sie dzieje, ktora juz urodzila itp. On tez juz wie wszystko co sie dzieje na BB

A jak dzis mu przeczytalam o Tobie Chogato ze tez Ci sie termin przesunal to odrazu stwierdzil ze to dobry moment zeby cos napisac i Cie pocieszyc:-);-)no ja wypchane brzudszki,usg,porody przerabiałam juz jak mieszkaliśmy u rodziców,wszystkie 3 tzn moje plus siostrzenica byly w ciaży z misiami,a jak im przyniosłam jeszcze ciuszki z ciuchlandu to miśki przebierały w to,wiec moze juz nie bede tego przerabiać potem,hihiDziewczyny są zachwycone, najzabawniejsza jest młodsza chodzi cały dzień z wypchanym misiem brzuszkiem i mówi że zaraz będzie rodzićwózek ma już uszykowany i całą wyprawke hihi
![]()
Chcialam wlasnie o tym napisac... Czuje sie jak bym pisala z Wami od poczatku i dobrze wszystkie znala! To smieszne ale kazdy dzien zaczynalam od wejscia na BB! Najpierw musialam przeczytac wszystkie posty a dopiero pozniej moglam normalnie funkcjonowac! Moj P sie smial ze mnie ze ja bez BB zyc nie moge a nawet nic sie nie odzywamPraktycznie to on powiedzial zebym wkoncu cos napisala! Bo tylko siedzialam i czytalam mu co sie dzieje, ktora juz urodzila itp. On tez juz wie wszystko co sie dzieje na BB
Codziennie byl zmuszony sluchac mojej relacjiA jak dzis mu przeczytalam o Tobie Chogato ze tez Ci sie termin przesunal to odrazu stwierdzil ze to dobry moment zeby cos napisac i Cie pocieszyc:-);-)
Chociaz nie obraze sie jak przyspieszysz i szybciej przywitasz malenstwo
Bo to roznie bywa a wiem ze te czekanie jest teraz najbardziej uciazliwe:-(