reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc dziewczyny! Chcialam sie przywitac! Tez jestem sierpniowka:) Termin do tej pory mialam na 28. 08 ale po ostatniej wizycie przesunal sie na 09.09 buuuuu:angry::angry::angry:
Przepraszam ze dopiero teraz sie udzielam ale jakos wczesniej brakowalo mi odwagi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale czytam Was codziennie :-) Jestem na bierzaco ze wszystkimi informacjami:tak:
Chetnie poisze z Wami jezeli nie jest na to za pozno :-)

Ja też juz chcę dzidzie mieć przy sobie ,ja teraz jestem tak zaabsorbowana porodem i małą ,że dzis nawet zapomniałam psa wyprowadzić na spacer hihihihihi,dopominał się ale jakoś się nie skapnęłam ,że to pora na jego wychodne:-p.
Oleńka śmiesznie tak mieć świadomośc ,ze na tym forum oprócz starych znajomych są jeszcze dziewczyny ,których nie znamy a one wiedza o nas wszystko:tak:no prawie:baffled:

Witam nareszcie z domku.
Jestem na chwilke bo adoptuje sie do nowych warunków:-D
Maleńka właśnie po karmieniu i spi, jest taka słodka ale czy mi da popalić w nocy? zobaczymy :-D
Jak znajde chwilunie napisze ralacje z porodu ;-)
Co tam u Was, nie nadrobie zaległości to napewno, ale mam nadzieje że jakoś sie trzymacie.
Miłego wieczorku ;-)
super,ze juz w domku jesteście
powoli sie dotrzecie z Karolinką
a powiedz mi jak rodzeństwo na siostrzyczke reaguje??

Aga wszystkich pozdrawia. Stracila duzo krwi ijest oslabiona, ma temperature 38 stopi i dostaje antybiotyk. Trzyma kciuki za wszystkie nastepne maluszki.
Na zdjeciach wkleilam fotke Julianki:-)
Olenka pisz, pisz:-);-)

Chcialam wlasnie o tym napisac... Czuje sie jak bym pisala z Wami od poczatku i dobrze wszystkie znala! To smieszne ale kazdy dzien zaczynalam od wejscia na BB! Najpierw musialam przeczytac wszystkie posty a dopiero pozniej moglam normalnie funkcjonowac! Moj P sie smial ze mnie ze ja bez BB zyc nie moge a nawet nic sie nie odzywam:zawstydzona/y: Praktycznie to on powiedzial zebym wkoncu cos napisala! Bo tylko siedzialam i czytalam mu co sie dzieje, ktora juz urodzila itp. On tez juz wie wszystko co sie dzieje na BB:-D:-D
Codziennie byl zmuszony sluchac mojej relacji:-D:-D A jak dzis mu przeczytalam o Tobie Chogato ze tez Ci sie termin przesunal to odrazu stwierdzil ze to dobry moment zeby cos napisac i Cie pocieszyc:-);-)

Dziewczyny są zachwycone, najzabawniejsza jest młodsza chodzi cały dzień z wypchanym misiem brzuszkiem i mówi że zaraz będzie rodzić :-D:-D:-D:-D wózek ma już uszykowany i całą wyprawke hihi :-D:-D
no ja wypchane brzudszki,usg,porody przerabiałam juz jak mieszkaliśmy u rodziców,wszystkie 3 tzn moje plus siostrzenica byly w ciaży z misiami,a jak im przyniosłam jeszcze ciuszki z ciuchlandu to miśki przebierały w to,wiec moze juz nie bede tego przerabiać potem,hihi

ale musi to super wyglądac

Chcialam wlasnie o tym napisac... Czuje sie jak bym pisala z Wami od poczatku i dobrze wszystkie znala! To smieszne ale kazdy dzien zaczynalam od wejscia na BB! Najpierw musialam przeczytac wszystkie posty a dopiero pozniej moglam normalnie funkcjonowac! Moj P sie smial ze mnie ze ja bez BB zyc nie moge a nawet nic sie nie odzywam:zawstydzona/y: Praktycznie to on powiedzial zebym wkoncu cos napisala! Bo tylko siedzialam i czytalam mu co sie dzieje, ktora juz urodzila itp. On tez juz wie wszystko co sie dzieje na BB:-D:-D
Codziennie byl zmuszony sluchac mojej relacji:-D:-D A jak dzis mu przeczytalam o Tobie Chogato ze tez Ci sie termin przesunal to odrazu stwierdzil ze to dobry moment zeby cos napisac i Cie pocieszyc:-);-)

Dzieki i pozdrów swojego P wychodzi na to ,ze będziemy sie we dwie pocieszac i "lizać" rany poporodowe;-)
Mika ja pamietam ,że jak u nas w rodzinie któraś z ciotek była w ciazy to ja tez tak robiłam oczywiscie do pewnego wieku :-)))))))))

reklama
Dziekuje rowniez pozdrawia:-) Wiec bedziemy sie wspierac razem:-D Chociaz nie obraze sie jak przyspieszysz i szybciej przywitasz malenstwo:tak: Bo to roznie bywa a wiem ze te czekanie jest teraz najbardziej uciazliwe:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry