reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam się i ja :-)
u mnie też nadal cisza...
niedługo uciekamy z mężem na obiadek do knajpki-raz na jakiś czas można, w końcu się odetchnie od garów ;-)
miłej niedzieli i samych dobrych wieści-może jeszcze dziś lub jutro :tak::-D
papa

Hejka!
OBECNA. NADAL 2 w 1.
Ale noc miałam do kitu. Połowę przespałam na kanapie w dużym pokoju bo tylko tam mogłam spać z niezatkanym nosem. Mój mnie o 5 rano przyciągnął do łóżka, ale w łóżku to się kręcę i nici ze spania.
Nie chcę mojego uziemiać z powodu mojej choroby. Wyciągnę go na jakiś spacer czy coś. Wystarczy że wczorajszy dzień miał do kitu, bo stękam i leże tylko. Temperatura na dworzu taka sama jak w domu więc mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi.
Trzymajcie się dzielnie laski.
Wieczorem sprawdzę obecność.
Pa.

karincia pamietasz moja akcje z plamieniem??Od tej pory cisza nic sie nie wydarzylo. Moze tak byc ze dzis urodzisz a moze tez byc tak ze w nocy cie zlapie a moze dopiero w terminie. To nie przewidywalna sprawa. Obserwuj co sie dzieje dalej
No własnie pamiętam o Twojej akcji i dlatego nie pojechałam do szpitala :confused:
Kurde sama nie wiem co robić :baffled:
Boję się tego całkiem olać bo niby moja gin mówiła że jak upławy będą podbarwione krwią to jechać do szpitala a z drugiej strony nic poza upławami się nie dzieje i tak siedzę i wyczekuję :baffled::baffled:

I ja sie witam niedzielnie i lece zaraz do kosciola! Buziaki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4Vjsf1pVkiU"]YouTube - Jesus Christ I will survive[/ame]
A ten filmik przeslal mi przed chwilka moj brat;-) jak powiedzialm ze sie spiesze do kosciola!!

witam sie dziewczynki niedzielnie:-)

moj niuniek spi slodko, ale ze wkrotce 2 godziny mina od ostatniego karmienia to moze sie przebudzic w kazdej chwili:tak:
wczoraj juz na bb nie zagladalam bo na spacerze przezyl traume z jakiegos powodu i wyl strasznie po powrocie do domu z 3 godziny, wykonczona bylam jak juz poszedl spac wreszcie:baffled:
ja walczylam z malym a tu widze Malinka urodzila:-):-)
to ktora nastepna dziewczyny?
Karincia- jak nie masz skurczy to nie panikuj, ale najwidoczniej sie juz u ciebie cos zaczelo, trzymamm kciuki:-)
Deli- witaj kochana w klubie cc, ja tez na boku spac nie moge z powodu rany, szwy mi juz wyciagneli, goi sie super ale ciagle sie niepewnie czuje z ta rana, w kazdym razie z kazdym dniem jest lepeiej:tak:
Kasia- a jak przenosilas synkow to po urodzeniu mieli przesuszona skorke, bo moj maly wyglada na przenoszonego ponoc, starsznie ma sucha skorke ale nie kazali mi niczym smarowac chyba ze olejem jadalnym:confused:

no dobra ladna pogoda jest, maly sie juz wierci to dzis bedzie druga proba spacerkowa zaraz :tak:
milej niedzieli kochane sierpnioweczki:-D

Karincia, u nas położna na szkole rodzenia powtarzała kilka razy że jeśli upławy brunatne , lekko podbarwione krwią to nie ma po co jechać i panikować i ja się tego trzymam, w dodatku nie masz innych dolegliwości, więc pewnie to czop ;-) i wszystko się tam przygotowywuje po prostu do porodu.
moje upławy też mają dziwne kolory, lekko różowe zauważyłam dziś nawet jak wkładkę wyrzucałam ale jeśli to nie jest żywa świeża czerwona krew to ja bym nie panikowała, no ale jeśli dla świętego spokoju wolisz sprawdzić to sprawdź niż masz cały czas się bać i martwić skoro tak czujesz:confused:
Efe bidulko, wyzdrowiej Ty już

reklama
Witam sie Kochane.
My juz w domku.Widze ze Malinka zaczeła rodzic.Niestety nie doczytałam wszystkiego i musze zaraz mała nakrmic.W kzadym razie my czujemy sie ok:tak:.Veronika jest w miare grzeczna.Jak znajde czas to opisze poród i dodam fotki.Buziaczki =.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry