• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jaga gratuluje dzidzi!!
A ja juz nawet nie czekam i sie nie nastawiam na porod w sierpniu:sorry2:
Wole myslec ze przesunie sie na wrzesien a jak cos wypadnie wczesniej to sie milo rozczarowac:-) Juz jeden tydzien taki mialam ze w kazdej chwili myslalam o porodzie! Idac do toalety modlilam sie zeby zaczal odchodzic mi czop lub odeszly wody plodowe! Takie myslenie i czekanie doprowadza do szalenstwa!!!!!:szok:
Wiec ja dziewczynki nikomu sie nie wpycham, poczekam spokojnie... Jak kazda sie rozpakuje to ja juz na spokojnie ostatnia polece na porodowke:-)

hej kobietki:-D
ja juz okapana, mala tez i czekamy na mojego:-D
jestem ciekawa jaka nocke dzisiaj zafunduje mi mala:dry::-D
mam nadzieje ze przespana:-D
u mnie wszyscy kracza ze urodze 15 tak jak siostra ma urodziny... bo u nas to namietne te podwojne czy potroje urodzinki jednego dnia:-D
ja mam malo dokuczliwe skurcze ale zawsze cos:-D
babcia sie smiala ze jak teraz mam na raty to porod bedzie blyskawiczny:-D
po cichu tezna to licze:sorry2::-D:-D:-D

Dobranoc wpadlam powiedziec......
Widze ze nie ma nadal wiesci od ANN....
Moze jutro cos bedzie wiadomo.....:-)
Jaga-gratuluje coreczki
EMMY-my tez o tobie nie zapominamy,trzymaj sie tam,bedzie dobrze.....:-):-):-)
Ja tez nie nastawiam sie juz na wczesniejszy porod,bo juz mi zbrzydlo.....he,he.....co ma byc to bedzie
Jutro kolezanka przyjezdza....w wekend jest 2 dni swiat to sie gdzies pojedzie....i jakos zleci....he,he.....
To DOBRANOC!!!!

I ja wpadłam zobaczyć czy już może Ann urodziła ,pewnie tak tylko wykończona jest po dwóch dzidziach i spi;-)Jutro się dowiemy może kogos ruszy w nocy.
Ja też nie nastawiam się na sierpień bo to już obsesja sparwdzanie czy czop nie odchodzi i modlenie sie żeby wody odeszły:wściekła/y:JA już pasuje cierpliwie czekam (z synem byłam dużo bardziej spokojniejsza nie wiem czemu)
Jaga i roksana wszystkiego naj i gratki z okazji narodzin dzidzi:-)
Jutro juz czwartek ach ten czas szybko leci od soboty znowu upały uffffff nie wiem jak ja to przezyję z tymi napadami gorąca:sorry2::sorry2::sorry2:.
DOBRANOC KOLOROWYCH SNÓW LASECZKI;-) JUTRO Z RANA BĘDĘ:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry