• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu jak to cię wypuścili ze skurczami? Ja już nic nie rozumiem? Ale kciuki trzymam dalej. Obyś już urodziła.
Anet fajnie że jeszcze masz siłę na takie zakupy. Ja już nawet do sklepu nie chce sama chodzić. Wygodna się zrobiłam.
Trzymam kciuki za Ann PODWÓJNE! Niech jej pójdzie szybko i sprawnie!

Jakoś mi te dni lecą teraz szybko. Może przez te ostatnie spotkania towarzyskie? Każdy mówi że już do porodu nie przyjdzie. Ale przyjdą zobaczyć maleństwo. Ciekawe kiedy się zobaczymy?

reklama
No Efe wypuscili ze skurczami, ale jak zaczelam chodzic to jakos sie rozeszly. Mogli sie zlitowac i podlaczyc te oksytocyne ale nic z tego mam czekac do 18ego:confused2::confused2::confused2:Chyba ze szybciej sama urodze. Pusc te kciuki narazie bo ci raczki zdretwieja;-)
Od Ann narazie cisza pewnie akurat rodzi:tak::tak:
A ci co pamietaja nasza Roksane niech sie dowiedza ze urodzila przez CC synka.

No a weź puść?! Jeszcze bardziej zaciskam! Za Ann i za ciebie i za całą resztę!
A Roksanę pamiętam a jak?! Drugi synek??? A miała być dziewczynka! Wow! No oczywiście Roksanka. Do trzech razy sztuka prawda? Albo czterech Kasiu, Mikuś, Piwoniu? Albo pięciu Aga-Irlandia?
No, najważniejsze że jeszcze szansa jest!

Idę wszamać jakąś kolację i powiem już DOBRANOC, bo jakoś jak mnie nie ma to coraz to nowe newsy są że któraś urodziła a nie chcę, żeby się Ann męczyła.

Ostatnia edycja:
Dzis kuzynka napisala do mnie z rewelacja ze dziewczyna ktora robila sobie usg 3d w tym samym miejscu co ja zamiast oczekiwanego synka urodzila coreczke:szok::szok:No i znow mi nadziei narobila a ja juz mam wszystko niebieskie, no ale klocic to bym sie nie klocila heheheh:sorry2::sorry2:

Witajcie kochane :))
Ale sie dzieje:))))super!!!!

A mi to sie juz plakac chce 5 dni po terminie i zadnych objawow...
Jutro znowu na ktg ide ....ale i tak na nic nie licze zadnych skurczy!
Tylko oddychac juz nie moge lapie powietrze jak ryba....wczoraj w nocy musialam isc na spacer....bo juz nie moglam wytrzymac.

Trzymam kciuki za wszystkie mamuski na porodowce ciesze sie bardzo:)
Milego wieczoru do jutra

Witajcie dziewczyny. Melduje sie po dlugiej przerwie ale to dlatego że...... dzis wrociłyśmy ze szpitala!!!!!!! Otóż 10 sierpnia o 10:55 urodziła sie Zuzia.!!!! :tak::tak::tak::tak:Tak szybko mnie wzieło, że w niedziele nie zdazylam juz nic napisac na BB. Z resztą i tak juz bylo póżno, bo około pólnocy, no i wody juz odchodziły więc nie było czasu na pisanie. Zuzia to kruszynka miała 2650 g i 52 cm. Ale jest bardzo zywotna i slodziutka. Przez ten czas nawet nie wiem co sie wydazyło na naszych sierpnówkach:no::no::no:

Kasia twój suwaczek dumnie dziś krzyczy "Dziś poród!" to weź go może posłuchaj?
A co do płci to życzę ci dziewczynki. Choć jedna nie będzie cała na różowo!

Jaga gratuluje. Zuzia to faktycznie kruszynka:tak:ale szybko dojdzie do wagi.
Efe ten suwaczek tak trzymam bo chce zobaczyc co bedzie pisac jutro:confused::confused:Ech i tak czeka mnie indukcja:confused2::confused2:

reklama
jaga gratuluję córeczki,super,że już masz ją przy sobie
i Roksanie gratuluję,prosze jak nas przybywa i bedzie co raz wiecej przybywac
ja na piątek mam zakaz bo mój na montaż wyjeżdża,wiec i tak pewno do następnego wtorku do wizyty wytrzymam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry