reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Magda dzięki!!! no ja sobie biorę do szpitala i też jeszcze przed może zajrzę...a kolezanka ma drugie dziecko ale z pierwszym nie karmiła piersią a teraz chce- i ma z tym problemy - mi rozdział o karminieu z Tracy Hogg bardzo pomógł...
wiem że w szpitalu to moze i nie poczytam ale wolę coś mieć bo i tak się zdarza że jest się samemu w pokoju (u nas duże prawdopodobieństwo bo sale jedno i dwuosobowe) maluch akurat śpi a mnie np się nie chce i skręca z nic nie robienia...

reklama
a ja własnie zasiadłam do kawki bo dopiero skończyłam sprzątanko
a jak wróci mąż to mam zamiar zmusić go do zejścia do piwnicy po reszte ciuszków,które mam tam pochowane,a niewiem co sie jeszcze ostało

Hej. Na T umiescilam fotke malego Marcelka zapraszam do ogladania:-D
Marcelek ma 3285g i 53cm dlugosci:tak::tak:I jest glodomorkiem ciagle chce ssac:-)Maggie jest bardzo szczesliwa.

Ann ma w tej chwili 9cm rozwarcia, wylaczyli jej znieczulenie i czeka na skurcze parte. Wiec jeszcze troszke

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ja dalej 2w1:-D
w nocy mialam super skurcze...az plakalam.... a o 4 rano przeszlo i poszlam spac:dry:
GRATULACJE MAGGIE:-D:-D:-D
ANN trzymam kciuki:-D
nie wiem czy uda mi sie was nadrobc:-D
TASZKA gratki:-D:-D:-D
ja mam jutro wizyte i sie dowiem czy przy tych skurczach cos mi sie posunelo do przodu.... moze mam wieksze rozwarcie ale pomarzyc mozna:-D:-D:-D:-D
caluski dziewczyny zajrze wieczorem:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam,wreszcie...was doczytalam....ale sie dzis dzialo jak mnie nie bylo...ho,ho.....:szok:
Tyle dzieciaczkow,fajnie,no jeszcze zeby Ann sprawnie poszlo i ok bedzie.....ciekawe ktora bedzie nastepna?
Widze kasiu ze ciebie wypuscili,a to niegrzeczni lekarze...moze jednak szybciej tam wrocisz niz myslisz,oby!!!:tak:
A mi dzis zakupy sie udaly,kupilam malenstwu wreszcie przewijak i kocyk,recznik kapielowy,no i jeszcze kilka pierdulek....zostal jeszcze tylko do kupna fotelik do samochodu,ale nie moglam sie sama zdecydowac ktory kupic....ehh,no i teraz to nie wiem kiedy kupimy...wrr....:cool:

Gosi tez juz sporo rzeczy do szkoly(zerowki)pokupowalam i z papierniczych i z ubran,tak ze jestem nawet zadowolona z zakupow.....gorzej,bo w portwelu jakos luzno sie zrobilo.....:szok:

A teraz jeszcze czeka mnie sprzatajacy wieczor,bo jutro zapowiedziala sie u mnie kolezanka....ma pociagiem z cora przyjechac,wiec jeszcze po mnia na stacje musz wyjezdzac,maz zostawia jutro specjalnie mi auto :szok:....a sam rowerkiem na busa jedzie...hi,hi....:-D

Wiec sie ulatniam,zajze jeszcze wieczorem sprawdzic,co i jak z dzidziami...narka....:happy2::happy2::happy2:

Hej dziewczynki... ja nadal 2 w 1.... ech.... a dziś miałam taki sen, że byłam na porodówce i miałam rozwarcie na 3 cm i polozna mi kazała chodzic cały czas.... wiec chodziłam, chodziłam az sie obudziłam.... :confused:moze to jakis proroczy sen albo cuś....

Hej Dziewczyny!

Kibicuję wam ogromnie.
Wpadam każdego dnia, żeby sprawdzić która już rozpakowana.:sorry2::-)
To jakiś nałóg po prostu!:szok::szok:
Czekam na was jak na ulubiony serial czy coś
Pierwsze zdjęcia kruszynek to jak prezenciki z jajek niespodzianek:shocked2::confused:
Wkoncu mogę zobaczyć kto tam mieszkał w środku i do kogo jest podobny

A wasze dzieciaczki to poprostu cudeńka! I powiem szczerze nie ma piękniejszych niż nasze sierpniowe

Życzę dużo zdrówka! Dbajcie o siebie, wasze brzuszki i dzieciaczki.

Pozdrawiam
Całuję:blink:

Emy bardzo sie ciesze ze nam kibicujesz
Ja tez za ciebie mocno trzymam kciuki i bardzo czesto o tobie mysle:-)
Mam nadzieje ze wszystko ci sie super pouklada
Sciskam cie mocno

Emy jak cudownie cię widzieć:-) Myślami jesteśmy z Tobą! Trzymamy kciuki! Dziękujemy że do nas zaglądasz i kibicujesz!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieje się dziś oj dzieje-maluszków przybywa nam:tak:.
Ja jutro idę do szpitala ,ordynator kazał mi przyjechać ,nie chcą czekać do 15.08 .
Będziemy indukowac -jak powiedział.
Żeby tylko szybko podziałało na mnie.
Niestety nie mam do żadnej z Was numeru komórki-jakoś tak wyszło:sorry2:,więc powiadomię Was jak wrócę ze szpitala .
Trzymam za Was kciuki i życzę Wam lekkich porodów.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry