• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to zeby dopelnic szczescia dzisiejszego dnia wlasnie dostalam wiadomosc ze Maggie urodzila Marcelka o 12.15. Jest przeszczesliwa o 10ej podlaczyli jej kroplowke a o 12.15 Marcel sie urodzil z wrazenia nie napisala ile wazy ani mierzy.

reklama
Ann tez podlaczyli kroplowke wiec akcja powinna przyspieszyc:tak:Lezy pod znieczuleniem bo skurcze dostala bardzo silne. Matko kochana to dzis az 4 dzieciaczki na swiecie beda:-D

:-)no tak myślałam że coś się zadziało...jak tyle naprodukowanego zobaczyłam

Ann jeszcze po 8 się meldowała 3w1 a godzinke później no prosze...to mzoe ja sie tez bede zbierać:-D bo nigdy nic nie wiadomo

jutro ide do gina i na KTG - i chce jeszcze pojechac kolor dywanu wybrac- bo go sprowadzają, sprowadzają i nie mogą sprowadzić:wściekła/y:- moze zdąże:-D

musze brwi wydepilowac bo zarosłam i jeszzce nie zdąże:-D

fajnie, fajnie że dziwuszki, co rozpoczęły akcje mają już po:-)

Aja po obiadku! Widze ze sie naprawde u nas rozkreca! 4 dzieciaczki dziennie- jak tak bedzie do konca to wszystkie urodzimy do konca sierpnia:-) I nikt nie bedzie musial sie martwic ze z sierpniowki stanie sie wrzesniowka:-):-)
A jeszcze pol dna przed nami:-) Moze u Ciebie Kasiu cos sie jeszcze ruszy:tak:
Czuje ze do wtorku nie dochodzisz w dwupaku przy skurczach 100%:tak::tak:;-)

O jak fajnie dziewczyny sie sypią.
A ja dopiero teraz i na chwilunie bo połozna u mnie była i wszystko jest cacy z mamą i dzidzią.Szwy pieknie mi sie goją i szybko co zresztą czuje.Veronika zdrowa i nawet pokazał połznej ak kupe robi:-D.Pobrali jej tez dzis krew z piętki na terst bałam sie ze bedzie płakac a on tylko sie skrzywiła i tyle:tak:,dzielna dziewczyna.

Ojej ile miłych wieści!!!! trzymam kciuki za Ann - no bo w sumie też i zadanie przed nią podwójnie trudne :)

Kasia- no zobaczymy jak to sie u ciebie rozkreci- życze aby sie rozkreciło - twarda sztuka z ciebie ;)a badali cie "ręcznie"?

Dziewczyny wiem ze jest wątek od tego ale boje sie ze tam nikt nie zajrzy w najbliższym czasie a ja mam PILNĄ PROŚBĘ - o przesłanie mi "języka niemowląt" na maila (magda206@wp.pl) wcześniej o niego nie prosiłam bo mam w wersji papierowej ale potrzebuje pilnie dla koleżanki która urodziła tydzień temu :) a wiem że chyba sporo z was go ma...

reklama
Dziewczyny wiem ze jest wątek od tego ale boje sie ze tam nikt nie zajrzy w najbliższym czasie a ja mam PILNĄ PROŚBĘ - o przesłanie mi "języka niemowląt" na maila (magda206@wp.pl) wcześniej o niego nie prosiłam bo mam w wersji papierowej ale potrzebuje pilnie dla koleżanki która urodziła tydzień temu :) a wiem że chyba sporo z was go ma...

poszło, ja ostatnimi dniami właśnie czytam drugi raz niektóre rozdziały:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry