deli80
mama Oliwii i Maksymilian
Deli a Espunisan w kropelkach? Mojej chrześnicy pomogło.
Nie pomogło :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Deli a Espunisan w kropelkach? Mojej chrześnicy pomogło.
dzisiaj jest lekki wiatr wiec spi w lozeczku i mam nianie i moge spokojnie usiasc przy kompie.

A teraz dziewczyny proszę o ogromne gratulacje dla naszej koleżanki Taszki która urodziła dziś rano synka o wadze 3800![]()

No to ja pytam jak dlugo od tego 3ego mozna czekac, bo niestety termin z usg na 18ego. A ona ze jak do 18ego nie urodze choc mysle ze urodze to mam isc bez zadnego skierowania na oddzial i wywolaja.Ale teraz na ktg i jesli zapis bedzie dobry to do domu czekac na porod. Podlaczyli mnie i nie minelo kilka minut jak dostalam silnych skurczy dochodzacych do 100%. No to polozna ze moze jeszcze dzis urodze a ja na to ze w bajki to ja nie wierze. Godzine ponad mnie maglowali bo maly przysnal i byl kiepski zapis za to skurcze sie nasilaly. Po ktg ledwo zlazlam ze szpitalnego loza skurcze przyslably i tak z nadzieja na rychly porod powiedrowalam do domu. Acha i przy okazji dopiero dzis pobrano mi wymas na paciorkowca. Bo dopiero od tyg nasz szpital go refunduje. 
Zobaczymy ja twarda sztuka jestem.