• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia, ale przynajmniej masz jakąś datę ostateczną. Dłużej niż do 18 czekać nie będziesz:-).Szybko zleci. Ale pewnie szybciej będzie, tak jak mówią położne. I tego Ci życzę:-)

reklama
Witam sie i ja! Kasiu trzymam kciuki zebys nie musiala nawet do wtorku czekac tylko juz dzis pojechala na porodowke:-) Lece zlozyc gratki na odpowiedni watek i zabieram sie do obiadu:-)

a u nas oberwanie chmury,a miało byc w miare ładnie
dobrze,ze rano byłysmy na zakupach
a ja biore sie za odkurzanie,potem zrobie dzieciom kluseczki z serka i biore sie za pomalowanie rurek od kaloryfera,bo mąż kaloryfer pomalował,ale o rurkach zapomniał

dorodnego Taszka synka urodziła!!
za ANN tez trzymam kciuki:-)

a ja zajadam się arbuzem, Mała śpi więc troszkę spokoju mam potem jedziemy do męza do pracy i pojedziemy chyba kupić fotelik dla maleństwa, stary jest juz taki stary ze patrzeć nie moge, miałam kupic tylko pokrowiec ale jego cena (120zł) przewyższa wartośc fotelika a koleżanki który pozyczyłam mnie denerwuje!!

dorodnego Taszka synka urodziła!!
za ANN tez trzymam kciuki:-)

a ja zajadam się arbuzem, Mała śpi więc troszkę spokoju mam potem jedziemy do męza do pracy i pojedziemy chyba kupić fotelik dla maleństwa, stary jest juz taki stary ze patrzeć nie moge, miałam kupic tylko pokrowiec ale jego cena (120zł) przewyższa wartośc fotelika a koleżanki który pozyczyłam mnie denerwuje!!
Udanych zakupów:-)

Dziewczyny mnie już trzeci dzień z rzedu głowa boli tzn. migrena i tak wypadałoby co 4 h brać apap ,ale nie chcę przesadzić .Nie wiecie ile mozna brać go ,żeby nie szkodziło? Dzwoniłam do ginki ,pozwoliła wziąć ketonal ale co jak tez uśmierzył ból tylko na 4h to wole mniej sie truć.Tak samo miałam z synem na końcówce cały czas głowa mnie bolała:-(((((((

Ostatnia edycja:
Chogata nawet o 2 wiecej dzis beda jak Ann urodzi:-DA ja sie wkurzylam bo skurcze na 100% i se tak poszly jak zaczelam chodzic buuuuuuuuu. Mam nadal ale juz nie takie silne i dupa pewnie przyjdzie do wtorku czekac. No trudno te 5 dni chyba jeszcze wytrzymam bo co za wyjscie dobrze ze nie kaza czekac 10 dni od 18ego:szok::szok:

reklama
Chogata nawet o 2 wiecej dzis beda jak Ann urodzi:-DA ja sie wkurzylam bo skurcze na 100% i se tak poszly jak zaczelam chodzic buuuuuuuuu. Mam nadal ale juz nie takie silne i dupa pewnie przyjdzie do wtorku czekac. No trudno te 5 dni chyba jeszcze wytrzymam bo co za wyjscie dobrze ze nie kaza czekac 10 dni od 18ego:szok::szok:

Eeeeeeeeee miejmy nadzieje ,ze cos się wczesniej rozkręci ,przecież litości ile bedziesz się denerwować:tak:

Idę sie troszkę kimnąc zajrzę wieczorem może już bedzie coś wiadomo od Ann albo maggie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry