Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja mam odwrotnie na nic nie mam ochoty i bardziej z konieczności i przymusu jemA mnie naszła ochota na pizze i sobie kupiłam. Właśnie ją zjadłam i teraz pękam
Jakieś zachcianki pod koniec ciąży![]()
Udanych zakupów:-)dorodnego Taszka synka urodziła!!
za ANN tez trzymam kciuki:-)
a ja zajadam się arbuzem, Mała śpi więc troszkę spokoju mam potem jedziemy do męza do pracy i pojedziemy chyba kupić fotelik dla maleństwa, stary jest juz taki stary ze patrzeć nie moge, miałam kupic tylko pokrowiec ale jego cena (120zł) przewyższa wartośc fotelika a koleżanki który pozyczyłam mnie denerwuje!!
A ja sie wkurzylam bo skurcze na 100% i se tak poszly jak zaczelam chodzic buuuuuuuuu. Mam nadal ale juz nie takie silne i dupa pewnie przyjdzie do wtorku czekac. No trudno te 5 dni chyba jeszcze wytrzymam bo co za wyjscie dobrze ze nie kaza czekac 10 dni od 18ego

Chogata nawet o 2 wiecej dzis beda jak Ann urodziA ja sie wkurzylam bo skurcze na 100% i se tak poszly jak zaczelam chodzic buuuuuuuuu. Mam nadal ale juz nie takie silne i dupa pewnie przyjdzie do wtorku czekac. No trudno te 5 dni chyba jeszcze wytrzymam bo co za wyjscie dobrze ze nie kaza czekac 10 dni od 18ego
![]()