reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

Ja to pewnie wpadnę w panikę jak mi dziecko zacznie krzyczeć a ja nie będę wiedzieć dlaczego. A najgorzej jak będę sama w domu.
Akcję z termometrem widziałam dwa razy u mojej koleżanki. Ją nauczyła teściowa - piguła, bo ani czopki, masaże, ani herbatki nie pomagały. Po 4 miesiącach zaprzestała, bo mała już "umiał sama". Ale ściany musi odmalować.

reklama
No mówię zależy od dziecka. Moja znajoma aż z Angli miała kropelki (brat lekarz na kontrakcie) i nic nie dały. Wypróbowała wszystkie możliwe sposoby. Po prostu przez bite 4 m-ce mały dał jej popalić, aż miała dość. A teraz problemu zero. Za to zaczęły się inne -> skaza białkowa. I ona mnie jeszcze pociesza, że poród to pikuś, że potem to są akcje. Ach...
I czy to nie dziwne, że ja już bym chciała takie "akcje" mieć? Chora jestem czy co?!

Brzuszek masuje
Termometru raczej na pewno nie użyje, bo się boję

Suszarka działa, ale tylko jak jej jeszcze, za bardzo nie boli

Kasia w szpitalu, ale niestety chyba tam patrzą na termin z USG i biedulka się martwi, że ją jeszcze z 2 tygodnie przetrzymają :(((

reklama
Kasia w szpitalu, ale niestety chyba tam patrzą na termin z USG i biedulka się martwi, że ją jeszcze z 2 tygodnie przetrzymają :(((
O matko jeszcze będą kobiciene męczyc już chyba dośc się naczekała .A swoją droga to u nas w szpitalu patrzą na termin z @ a nie usg ,ale pewnie co placówka to inne metody mają .No nic tylko pozostaje kciukasy trzmać za szybki powrót naszej moderatorki:-):-):-)

Może z tych nerwów wyprzedzi Taszkę i maggie hihiihihihi

Do góry