reklama
ja juz po kawce ,teraz sprzątam dzieci gry i puzzle,trzeba jakos to ogarnąc,pogoda jakaś nieteges jakby miało padać,a ja chciałam wyjść na miasto dokupic kilka rzeczy dla maleństwa i dziewczynkom do szkoły,ale niewiem czy nam sie uda
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Efe niestety te szpitalne sprzęty tak mają ze coś zanika z reguły tętno wystarczy się poruszyć i znika.
Super że ci się urodzinki udały![]()
Aneczko a ty byś nie zrobiła rabanu? Ja chyba nie mam tyle wiary jak inni w nieomylność lekarzy. Nawet jak by mi powiedzieli że to normalne to bym się dopominała o ponowne KTG. A oni nic! Tętno zanikło. Pani położna odnotowała w karcie i odłączyła Ktg i kazała wracać na sale. No paranoja jakaś!
a ja juz nie wiem co sprzątać;-) ale znając siebie to cos sobie wynajdę!ja juz po kawce ,teraz sprzątam dzieci gry i puzzle,trzeba jakos to ogarnąc,pogoda jakaś nieteges jakby miało padać,a ja chciałam wyjść na miasto dokupic kilka rzeczy dla maleństwa i dziewczynkom do szkoły,ale niewiem czy nam sie uda
okien nie myję bo mąz by mi od razu spakował walizki
powiedział ze je wymyje jak będę w szpitaluEfe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Deli może termometrem?
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Termometrem może krzywdę zrobić jak nie ma wparawy ja dawałam czopki i masowałam brzuszek ,może suszarką suszyć go u mnie działało:-)Deli może termometrem?
Powodzenia Deli;-)
miranda
Fanka BB :)
dzien dobry
u nas też ciężka noc, mała nie mogła zasnąć od 4, ale mąż uratował sytuację i od 5 zajął się nią więc pospałam...
u nas też ciężka noc, mała nie mogła zasnąć od 4, ale mąż uratował sytuację i od 5 zajął się nią więc pospałam...
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
dzien dobry
Ciekawe co mój pocznie jak on tak lubi w ostatnim czasie sobie pospać;-).Pewnie przeniesie sie do dużego pokoju hihihihihihihi
Kaśka idzie dziś do szpitala?????
Ostatnia edycja:
Podziel się: