• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kochane ja wpadlam sie na dzien dzisiejszy pozegnac! Strasznie boli mnie glowa i wogole jakos niewyraznie sie czuje!
Mitemil zycze jutro powodzenia i trzymam kciuki zeby wszystko przebieglo tak jak Ty chcesz!
Baska mam nadzieje ze to juz to... Zycze szybkiego i bezbolesnego porodu!
Katarina gratuluje synka!!!!

Dobranoc dziewczyny! Do jutra!

reklama
no i mialam wreszcie chwilke zeby doczytac..cos Amelka dzis marudzila(moze to na zmiane pogody??a moze baczki??:confused:)
Ann mam nadzieje ze szybko do zdrowka wrocisz i ze ma ci kto pomoc teraz-szczegolnie ze masz podwojne szczescie:tak:trzymaj sie i wydobrzej szybciutko

Baska-kciukasy zacisniete,nawet Amelka piastki zaciska:tak::-Doby juz i szybko no i w miare bezbolesnie na ile to mozliwe-powodzenia:happy2:

Mitemil-nie jest wazne jak sie dzidzia urodzi byle by zdrowe bylo:tak:a po cesarce nawet to pewnie szybko wrocisz do formy:tak:trzymamy kciukasy i nie zamartwiaj sie.jak cale forum tzryma kciuki to wiesz ze musi byc dobrze-wyjscia nie ma:tak:;-):-D:-D:-D

milej nocy sierpniowki zycze i z niecierpliwoscia czekam na kolejne forumowe dzieciaczki:tak:dobranoc

Kochane mamuśki. Ja wstąpiłam się pożegnać, prosząc o mocne trzymanie kciuków (z przerwami na siusiu i ewentualny posiłek;-)). Obiecuje zdawać na bierząco relacje z porodówki. Rozpakowanym życze zdrowych, grzecznych aniołków, nierozpakowanym łatwych i szybkich porodów :tak: Dobranoc

Kochane mamuśki. Ja wstąpiłam się pożegnać, prosząc o mocne trzymanie kciuków (z przerwami na siusiu i ewentualny posiłek;-)). Obiecuje zdawać na bierząco relacje z porodówki. Rozpakowanym życze zdrowych, grzecznych aniołków, nierozpakowanym łatwych i szybkich porodów :tak: Dobranoc

Trzymam kciuki, Mitemil! szybkiego i lekkiego porodu!

Hej! Ja też już nie śpię :dry: Od 23 do 2 w nocy męczyłam się ze skurczami były regularne co 5 min ale w końcu udało mi się zasnąć. Teraz o 4.30 jak poszłam na siusiu odszedł mi czop :baffled: i nie moge zasnąć... poza tym przeraźliwie chciało mi się jeść i skurcze są nadal ale nie takie łamiące w pół i bardziej mi przeszkadza ból ze strony kręgosłupa.
Chyba powolutku zaczyna się coś w końcu dziać. Dziś dla mnie "szczególny" dzień bo 9 rocznica śmierci mojego Taty...

No dobra skurcze są równo co 5 min.... Ciekawe jak długo mogą się takie przepowiadające ciągnąć?

MITEMIL trzymam kciuki

Ola, trzymam kciuki. To byloby niesamowite gdybyś własnie dziś urodziła ze względu na Twojego Tatę..

powodzenia, krótkiego i w miarę bezbolesnego porodu i szybciutkiego powrotu do domu!

reklama
hej dziewczyny, ja już od wczoraj w domu :-D wypisali nas po drugiej dobie całe szczęście bo miałam dość szpitala i niektórych "położnych" a wypis był bo Marcel kawał chłopa i radzimy sobie dobrze Poza tym leży mi właśnie na kolanach nakarmiony i śpi :-D
jak znajdę więcej czasu to opisze poród :-)
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry