reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jasne efe nie ma sprawy :-)
mi też zależy na lwiątku, a od niedzieli już panna :no:
ale kto wie czy się załapię na lwiątko, skoro u mitemil to wywoływanie tyle potrwa... co to będzie u mnie...
a co to jest ta prowokacja? myślałam, że od razu podłączają kroplówkę z oksytocyną

reklama
witam sie i ja.wczoraj rozdeptalam tez kikut co odbiera internet bezprzewodowo i maz meczyl sie do 2 nad ranem zeby podlaczyc neta:zawstydzona/y::-(:baffled: widze ze Kasie i mitemil jeszcze beda meczyc w szpitalu?:no::wściekła/y:po co te proby ??nie mogli by juz przy takich skurczach jak Kaska miala od razu doladowac do kroplowy i pomoc bidulce??:wściekła/y:
i wlasnie mama wyslala mi wiadomosc ze moja qzynka urodzila dzisiaj przez cc synka Cezarego-"maluszek" wazy ponad 4800!!!:szok::szok:

hehe olbrzym:tak:ale babcia nasza miala tez duuuze dzieci jeden z cvzworga to mial ponad 5kg-a babcia to raczej taka kruszynka-150cm w kapeluszu i szczupla wtedy byla:szok:a porody miala naturalne wszystkie:szok::baffled:wlasnie bede dzwonic do ciotki gratulacje skladac bo qzynka jeszcze wypoczywa po porodzie to nie chce jej przeszkadzac:tak:
trzymajcie sie (nierozpakowane moga sie mniej trzymac;-)) sierpniowki ja znikam do obowiazkow bo za chwilke maly potworek sie budzi na karmienie i kapiel:tak::-D
do jutra:)i owocnej nocki zycze dla tych co juz po terminie i dla tych co juz chca rodzic:tak:

Kurcze, no i lipa z tymi porodami dzisiaj :-(. Dziewczyny trzymajcie się.

Ja jutro do lekarza, zobaczymy. Też bym chciała lwiątko.

A ja jakaś padnięta jestem, muszę się położyć.

reklama
no jasne, tylko fajnie byłoby się spotkać na tej samej porodówce ;-):-D
No wtedy to bysmy tak akcje juz własnymi siłami, emocjami rozkręciły jakby cos się kurczyc i rozkurczać nam nie chciało:-D:-D:-D

a tak na poważnie to ja się martwie, że jak akurat trafie na izbe przyjeć bo się coś zacznie, to nie będzie wolna sala do porodów rodzinnych - np. w tym co chce to 2 takie są. Ico wtedy kichaaaa na zwykłej to chyba mąz nie może być:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry