reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam z rana,a wczoraj pisałam smska do mju i nie było odezwu wiec domyśliłam sie,że pewno rodzi i prosze jakiego dorodnego dzieciaczka wydała na świat,tylko pogratulować naprawde,a męzowi mju dziekujemy za info i świetny opis

a ja pop wczorajszej wizycie złapałam mega doła i ryczałam cały wieczór i noc,poddaje sie i chyba urodze w grudniu,ale to szczegół,mam dośc swojej lekarki

KASIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN OBY DZISIAJ DANE BYŁO CI ODEBRAC TWÓJ WYMARZONY PREZENT CZYLI SWOJEGO SYNKA

reklama
Kasia wraca do domku, w poniedziałek znów ma sie wstawić o ile nie urodzi wcześniej.
A miał być prezent:( ale dzień jeszcze długi może mały sie zdecyduje dać mamie niespodzianke na urodzinki :)

Witam
Ale mila niespodzianka Antos poprostu super chlopak a tata super to wszystko ubrala w slowa moja gratulacje
Ale oczywiscie najwksze naleza sie Mju zuch dziewczyna niezly wyczyn podziwiam
Kasiu wszystkiego najlepszego spelnienia marzen

Kaśka wszystkiego najzajebistszego:-D:-D:-Di szybkiego prezenciku

ja juz dawno nie spie bo coś ostrzejsze pobolewania miałam od 6 niż zwykle - nawet takie co 10-15 min. , wykąpkałam się, w wannie tez czułam. Ale już chyba przechodzą i słabną i to chyba za słabe jeszcze...

udanego poranka:happy:

no ja myslałam że jak kobieta jedzie na wywołanie to już jej pomogą urodzić a nie odsyłają do domu :(( nie wiem co to za polityka, biedna Kasia :(
Dokladnie Mika,ja poprzedni porod mialam wywolywany(no i tylko 5 dni po terminie bylam) i zabrali sie rzetelnie do roboty.....a tu normalnie slow brak.....:angry:....przeciez w jakich czasach my zyjemy?Zamiast kobiecie ulzyc,to do domu wysylaja.....no nic tylko dola mozna zlapac....:crazy:

reklama
Dokladnie Mika,ja poprzedni porod mialam wywolywany(no i tylko 5 dni po terminie bylam) i zabrali sie rzetelnie do roboty.....a tu normalnie slow brak.....:angry:....przeciez w jakich czasach my zyjemy?Zamiast kobiecie ulzyc,to do domu wysylaja.....no nic tylko dola mozna zlapac....:crazy:
dlatego ja sie ciesze, że mam to za sobą:-Da Wam Życze szybkiego rozpakowania:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry