reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wlasnie Mika,dobrze ci ze masz to juz za soba,bo ja jak patrze co tu sie wyprawia z przeterminowanymi ,to juz zaczynam sie bac.....a u mnie nadal cisza i jak trafie na jakichs konowalow , jak Kasia to wlosy mi sie jeza na glowie....jak to bedzie.....
:baffled::baffled::baffled:

reklama
czesc dziewczyny

Kasiu - sto lat i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzinek życze :-)

Mju- jestem pod wrazeniem :-) jak ty tego małego wycisnelas z siebie i to bez znieczulenia :szok::szok::szok: szacuneczek normalnie.... :-)

Ja wlasnie wstalam... humor jakis nie bardzo od rana :zawstydzona/y: po wczorajszych spacerach znow nic sie nie ruszylo :-( dzis biore sie za sprzatanie lazienki a potem moze po sklepach troche polatam :zawstydzona/y: moze to cos da...

Mika a powiedz mi czy tobie sie brzuch obniżył przed porodem???

Piwonia,mi z Gosia to wogole sie nie obnizyl...a teraz juz od 3 tygodni mam nisko i co....nic sie nie dzieje.....wiec to chyba nie ma znaczenia.....
Dzidzius wyjdzie jak bedzie gotowy...tylko to czekanie wykancza....:baffled:

Mika,Gosia pisala gdzies ze pila karmi i mleczko jej sie zwiekszylo w cyciach....

A ztym bolem jak na miesiaczke,to mnie pocieszylas...he,he...mnie dopiero od 2 dni lekko pobolewa.....wiec mam jeszcze miesiac z porodem czekac...buuu!!!!!

Ostatnia edycja:
Kasieńko, wszystkiego najlepszego Kochana :-)
Jak najszybciej ukochanego, wyczekanego synka:-)

Mju, jestem pod wrażeniem:-). Tato- świetny opis:-). Gratuluję bardzo dorodnego synka:-)

Ja się zbieram do lekarza. Na razie.

witam sie.
Kasiu wszystkiego naj naj z okazji urodzin
Mju-gratulki pokazny ten twoj synio:-)

a ja ide do lekarza i chyba znowu szpital bedzie:zawstydzona/y::-(:wściekła/y:wczoraj mialam bardzo silny bol brzucha-w zasadxie to chyba macica tak bolala i do tego odbyt i inne wnetrznosci:zawstydzona/y:teraz nadak boli a polknelam juz 2paracetamole i ibuprofen:wściekła/y::no:nic silniejszego nie biore na razie zobacze co lekarz powie:dry:czy ja kiedys dojde do zdrowia po tyn porodzie....heh brak mi juz sil-znowu mam zalamke:zawstydzona/y::-(

milego dnia wam dziewczymy zycze io tzrymajcie kciuki zeby jednak bylo wsio ok.odezwe sie po powrocie z przychodni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry