reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mika jak czujesz potrzebę wypicia Karmi to pij:-D:tak::-D:tak::-D

od tygodnia a nawet i więcej nic nie robiłam w domu bo się oszczędzałam i miałam bezwzględny zakaz od męża!! nogi i tak mam jak balony, lezenie nie pomogło więc zabieram się za cos!! dzis robię w kuchni, o! napisałam do męża ze zabieram się za domową robotę a on ze mam się zabrac za poród:-):-):-):-)

no nic kolejne dziecie na swiecie! a ja nadal w dwupaku:no:

reklama
Mika jak czujesz potrzebę wypicia Karmi to pij:-D:tak::-D:tak::-D

od tygodnia a nawet i więcej nic nie robiłam w domu bo się oszczędzałam i miałam bezwzględny zakaz od męża!! nogi i tak mam jak balony, lezenie nie pomogło więc zabieram się za cos!! dzis robię w kuchni, o! napisałam do męża ze zabieram się za domową robotę a on ze mam się zabrac za poród:-):-):-):-)

no nic kolejne dziecie na swiecie! a ja nadal w dwupaku:no:
Potrzeba, potrzebą ale czy mi wolno??? zrezygnowac potrafię, jeszczeeeeee :baffled:

o kurka - ta Izabela co się ze mną na piątek umawiała? i jeszce wczoraj wieczorem, nic nie było po niej znać? no ładnie, ładnie:-D

to może mnie też się nie oszczędzi jak to tak szybko idzie;-)

juz mnie chyba nie boli, to co rano bolało:-(:baffled:

Hej melduje ze jestem i to w dwupaku i oswiadczam wszem i wobec ze rodze na gwaizdke:tak::tak:Narazie nie jestem w temacie wiec wybaczcie ze sie do niczego nie odniose ide poczytam a tymczasem gratuluje wszystkim rozpakowanym:happy2::happy2:

nie raczej nie, tak sie dzieje ponoć tylko u pierworódek, tak słyszałam, u mnie nic nie zapowiadało porodu, prócz bólu brzucha jak na @ ale to z dobry miesiąc prawie codziennie i non stop :baffled:

Dziewczyny czy karmiąc piersią mozna wypić KARMI??

to samo słyszałam,wiec sie zbytnio nie nastawiałam

Piwonia,mi z Gosia to wogole sie nie obnizyl...a teraz juz od 3 tygodni mam nisko i co....nic sie nie dzieje.....wiec to chyba nie ma znaczenia.....
Dzidzius wyjdzie jak bedzie gotowy...tylko to czekanie wykancza....:baffled:

Mika,Gosia pisala gdzies ze pila karmi i mleczko jej sie zwiekszylo w cyciach....

A ztym bolem jak na miesiaczke,to mnie pocieszylas...he,he...mnie dopiero od 2 dni lekko pobolewa.....wiec mam jeszcze miesiac z porodem czekac...buuu!!!!!
ale mi sie troszku tylko obniżył,a co do bóli to ja mam takie od ponad 3 tygodni i tez nic

Poranna dawka miłych informacji:-D:-D:-D

Dziś o 9.45 Izabela... urodziła przez cc w 40tyg5dni ciąży Maję o wadze 4220 i długości 55cm, 10 punktów Apgar.
Obie czują się dobrze i przesyłają pozdrowienia:-D:-D:-D

prosze jaka miła niespodzianka,ale ciekawe czemu juz dzisiaj skoro miała sie stawic dopiero w piątek,ale ma juz z gowy,gratulacje

Hej melduje ze jestem i to w dwupaku i oswiadczam wszem i wobec ze rodze na gwaizdke:tak::tak:Narazie nie jestem w temacie wiec wybaczcie ze sie do niczego nie odniose ide poczytam a tymczasem gratuluje wszystkim rozpakowanym:happy2::happy2:

to chyba bedziemy razem,bo ja juz tez zapowiedziałam wszem i wobec ze do grudnia to spokojnie pochodze

reklama
Andariel nie mam kiedy sie podlamywac bo ledwo chodze wypuscili mnie z tak rozdrazniona macica ze skurcze mam naokraglo, jak zaczne faktycznie rodzic to pewnie nawet nie zauwaze;-)Nastepna proba w poniedzialek, no chyba ze...........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry