reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam po kolejnej nieprzespanej nocy!

Kasiu, wszystkiego najlepszego - oby Miłoszek zrobił Ci jeszcze dzisiaj prezent!:tak::tak::tak:

Mju, Izabela - gratulacje!:-):-):-)

Nie wiem czy zauważyłyście, ale ostatnio dzieci coraz cięższe się rodzą. Aż strach się bać. Ciekawa jestem czy ktoś przekroczy 5 kilo? :szok::szok::szok:

reklama
Witam,
Jakoś nie umiem się jeszcze uporać z nadrabianiem na BB musicie mi wybaczyć.
Dziękuje za kolejne zdjęcia do stronki i czekam na następne :)))

Mju, Iza jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was

Kasiu czy będzie ponad 5kg nie mam pojęcia, ale wszystko przed nami :)))

No jak do wrzesnia sie nie rozpakuję to pewnie mała będzie miała coś koło tego:-D

Ja to już wczoraj naszykowałam małemu ksiązki podpisałam ,oprawiłam w okładki w razie jakbym musiała w szpitalu leżeć .

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:)
Ja tylko na chwilkę. Wyszliśmy wczoraj ze szpitala. Marcelek ważył 3660 i 57 cm. Aniołeczek, ciągle śpi. Ale niestety nie mam pokarmu i męczymy się z butelką. Mam nadzieję, że jeszcze będę miała...
Zajrze wieczorkiem i poczytam co u Was:)
Buziaki

dziewczyny ja Wam współczuje, u nas taki dziś skwar na dworze że masakra, ja bez brzucha a ledwo żyję, nie wiem jak Wy dajecie jeszcze rade w te upały :baffled:
a z małą na spacer pewnie dopiero wieczorem pójde...

Ja do południa nosa z domu nie wynurzam siedze w chłodnej chatce a potem jak wraca mój maz z pracy jedziemy nad jezioro chociaż nogi pomoczę i w cieniu posiedzę a od wody zawsze chłodniej.A do tego mam jeszcze te napady gorąca to już podwójnie się gotuję,ale cóż taka dola trzeba wytrzymać ,ale trzecie to ja w marcu chcem urodzić albo kwietniu a nie przez wakacje się kulać hihihihihi:-D

to może teraz sie obraziła??? i dlatego nie chce wyjść :szok:
może,ale ja juz nie mam sił ją prosić,żeby grzecznie chciała wyjść,bo i tak nie słuchała,tylko mnie drazniła,a ja słaba psychicznie juz jestem i sie poddałam

ja w takie upały tez raczej nie wychodze chyba ze wcześnie rano,a wieczorkiem to juz sił nie mam po sprzątaniu na spacerki wiec raczej mąż sam z dziecmi idzie,

ja juz ranny spacer zaliczyłam,byłam w szkole mundurek załatwic bo u nas niestety to konieczność,dzieci jako tako do szkoły juz przygotowane

Poczytalam i widze sporo klopotow. Azorek wracaj do zdrowia, Malinka walcz z zapaleniem trzymam kciuki. Piwonia no kurcze a mialo ci tak szybko pojsc a teraz mala uparta:baffled:Moze te lwiatka takie uparte, e no kurde ja nie chce panny!!!:crazy::crazy:
Odchodzi mi taki przezroczysty sluz to chyba dobrze wychodzi ze to czop dalej wylazi wiec moze, moze cos sie kiedys ruszy oby do niedzieli bo ja chce lewka:-D
Chogata ty tez bidna jestes, moglybysmy teraz juz wszystkie urodzic i po krzyku.
Mju matko kochana ale klocek, ja podziekuje za takiego klopsa:baffled:Ale Antoś przeuroczy jest tyle ze pewno ciezko bylo go wypchnac.
Reszta dziewczynek no bierzmy sie do roboty bo naprawde nas tu swieta zastana:baffled::baffled:
A w ramach urodzin i mojej 9 rocznicy slubu zostawiam

Poczytalam i widze sporo klopotow. Azorek wracaj do zdrowia, Malinka walcz z zapaleniem trzymam kciuki. Piwonia no kurcze a mialo ci tak szybko pojsc a teraz mala uparta:baffled:Moze te lwiatka takie uparte, e no kurde ja nie chce panny!!!:crazy::crazy:
Odchodzi mi taki przezroczysty sluz to chyba dobrze wychodzi ze to czop dalej wylazi wiec moze, moze cos sie kiedys ruszy oby do niedzieli bo ja chce lewka:-D
Chogata ty tez bidna jestes, moglybysmy teraz juz wszystkie urodzic i po krzyku.
Mju matko kochana ale klocek, ja podziekuje za takiego klopsa:baffled:Ale Antoś przeuroczy jest tyle ze pewno ciezko bylo go wypchnac.
Reszta dziewczynek no bierzmy sie do roboty bo naprawde nas tu swieta zastana:baffled::baffled:
A w ramach urodzin i mojej 9 rocznicy slubu zostawiam

Mniam pyszny musi być a mi się tak chce słodkiego pipipipi;-)
Lece na chwile pod prysznic bo myłam podłogi i cała jestem mokra wrrrrrrrrrr już mam dość czuję się jakbym w bagnie cały czas siedziała buuuuuuuu

reklama
No Kasiu,torcik przecudny.....kto cie tak obdarowal?
A poczestuje sie ,a co....he,he.....:-D

U mnie upal ale dobrze ze wiatr wieje,to sie tak nie odczuwa...

Dziewczyny,a Aniaso sie dzis odzywala,albo przegapilam?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry