reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzwonilam do szpitala sie umawiac na piatek bo tu trzeba przyjsc w 41 tygodniu na badania i powiedzialam przy okazji ze sie poce na dole a ona mi kazala teraz tez przyjechac bo to mogą być wody :szok: ale ja wewnetrzenie nie czuje zeby to bylo juz i wiem ze jade na marne i że to nie wody :-( tylko sie namecze w autobusie bo maz nie moze tera przyjechac:crazy:

witam dziewczyny:-D:-D:-D
mala mi dala wczoraj popalic i nawet nie mialam kiedy wejsc:-D
byla wlasnie polozna,. ze mna i mala wszystko ok:-D:-D:-D
jutro jak bedzie cieplo moge wyjsc na pol godzinki:-D:-D:-D
zaraz wrzuce fotki malej:-D:-D:-Duciekam zjesc obiad:-D:-D:-D
maz ma wolne wiec uda mi sie czasami zajrzec do Was:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
POMOCY
Pomyliłam się przy wpisywaniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mam pojęcia która z was urodziła córeczkę Majeczkę, 17 sierpnia, waga: 3220 g, długość: 53 cm
Może ktoś pamięta i będzie mógł mi pomóc?!
Myślę i myślę i jakoś nie umiem dojść :-(
A nie przypadkiem izabela ??

Karincia pokarm moze byc mniej lub bardziej odzywczy ale tez czasem z dziecka jest glodomorek:tak:sprawdz smoczkiem
No właśnie o to chodzi że smoczek nie wchodzi w grę :baffled:
Weźmie go na chwilę, po czym orientuje się że nie leci mleko i zaraz go wypluwa.
Poza tym to nie jest tak że On chce przy piersi być bo On zaczyna płakać w niebo głosy i denerwuje się że ssie pierś a tam nie leci?? :confused:
Sama nie wiem... :sorry2: ale jak robię mleko sztuczne to dopiero widzę że się najada :tak:
Mimo to nie chcę odstawić Go całkowicie od piersi, na razie Go tylko dokarmiam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karincia, a ściągałaś mleko laktatorem? zobaczysz ile ściągniesz, a później zawsze możesz dać mleczko synkowi, a będziesz wiedzieć czy to ilość czy może masz kanaliki poblokowane i mu nie leci. Spróbuj.

Możesz jeszcze zmienić pozycję karmienia, podobno to może pomóc.

Życzę powodzenia.

Ostatnia edycja:
mam nadzieję, że Miłoszek już jest w ramionach mamusi :)
coś mnie rana dziś boli z CC :((( jak tak dalej będzie to chyba lekarza odwiedzę
a nic nie robiłam żeby miała boleć :(((

reklama
Do góry