reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam się i ja

dzisiaj wyjątkowo się (prawie) wyspałam. karmienie o 19:45, potem sen (ja poszłam do łóżka ok 21) i dopiero o 2 kolejne karmienie, które "załatwił" mój mąż ściągniętym mlekiem z butli.. a ja dopiero miałam pobudkę o 4! ;-) co prawda od tej pory już czuwanie i sen w moich ramionach tylko, ale to i tak niesamowicie dużo snu dla mnie! najdłużej od porodu :-D
poczytam co u was, bo zasnął po jedzeniu...

A jeszcze - mój Remy ma dużo gazów, a nei jem nic takiego... piję koperek i herbatkę mlekopędną... czy to może być efekt herbatki??

Miłego dnia!

reklama
Witam się u mnie nocka roszke gorsza bo mała kupy zrobic nie może:herbataka koperkowa nie działa ,morele też nie,a czopek to dla mnie ostateczność.Kolek na pewno nie ma bo wogule nie płacze tylko lezy i syęka i sie troszke denerwuje.A jak juz się załatwi to kupa jest półpłynna więc nie wiem o co chodzi?:szok:

Moj Maluszek to samo- co sie w nocy nasteka i naprezy to az szkoda sie robi dzidzi:-( kupy w koncu ida i baki tez ale zastanawiam sie czemu nocki ma takie ciezkie,
koperkowa herbatke pije - jemu probowalam dac ale sie strasznie krzywil i w koncu nic nie wypil,
nie wiem czy poslodzic troche moze:confused2:

Karincia- ja tez body i spioszki, wydaje mi sie w samych spioszkach ze za zimno dzidzi

a ja karmie zaraz i na spacerek poki nie pada

Mewa ja troszke dosladzam te koperkowa herbatke.naprawde niewiele tego cukru a mala jakos lepiej pije:tak:w tej herbatce z hippa w pl dodaja glukoze w uk te z hippa maja tylko koperek i nic wiecej:eek:wiec jesli mozna podac z glukoza....to chyba i szczypta cukru nie zaszkodzi:sorry::tak:

Aneczka a czemu nie dosladzac???ja juz nic nie kumam z tego mi rodzice dosladzali wode i nic sie nie dzoalo.slodyczy tez przez to nie jadlam niewiadomo ile??

hmm....ja juz nic nie wiem.serio glupia juz jestem.jesli w herbatce z kopru jest glukoza to czemu nie mozna doslodzic jesli w mojej herbatce brak glukozy?:eek:ja nie mialam problemow ani z zabkami ani z nadwaga...:zawstydzona/y::eek:ja chyba nie moge zrozumiec czym sie rozni niemowlak z rocznika 2009 od niemowlaka z rocznika np 84:zawstydzona/y:tego cukru to doslownie jakies 10 ziarenek wychodzi i przynajmniej polyka herbatke a nie wypluwa:zawstydzona/y:nasze mamy jakos nam z powodzeniem dosladzaly wode-ja tez bylam na sztucznym mleszku tak samo jak moj maz i zadno z nas nie ma i nie mialo pruchnicy czy tym podobnych problemow.kilogramow zaczelo mi przybywac po poronieniu jak hormony ze mnie zakpily i topilam smutki w jedzonku czasem nie zbyt zdrowym.maz tez przytyl od "leniwej" pracy i braku ruchu nigdy nie mial tendencji do tycia...i dla tego mi ciezko to zrozumiec:zawstydzona/y:
a o jakie geanulaty do mleka chodzi??

Witam sie i ja ,po kilku dnowej przerwie....
Nie mam czasu jakos na nic,niby mala grzeczna,ale czasem nie wiem w co rece wlozyc mam...wrr...jeszcze Gosia do zerowki poszla,pierwszy raz w nowej szkole....
A w wekend bylo wesele mojej siorki ciotecznej,no i ja oczywiscie nie bylam,maz z cora poszedl na troche....a mi tak smutno bylo ze ryczec mi sie chcialo....buuu!!!
Wczoraj Gosci mielismy-pierwszych.....jakos poszlo...:-D...dostalismy caly wor ciuszkow od kolezanki,po synku,ale to przewaznie bodziaki i spiochy i nie sa jakies specjalnie meskie,wiec z checia skorzystam....:tak:
Karolinka w nocy jak aniolek spi,ze na karmienie musze budzic.....zasypia zaraz po kompaniu,ok 20-21 i spi az do 1-2 w nocy:szok:....a cycorki moje nie malo exploduja...he,he.....W dzien czasem sobie pomarudzi,a dzis jako tako spi....wiec moge troszke do was poklikac....
Mam nadzieje ze u was wszystko ok....poczytam ile da mi Karolinka.....:-D:-D:-D

Witam.
Jakos mi zawsze czasu brakuje zeby popisac ,bo zdąze poczytac i mała sie budzi.Osatatnio miała kłopoty z kupką ale z tego co zauwazyłam to po kropelkach infacol .Niby pierdy szły a kupka nie:no:.Wczoraj zmienilismy kropelki i dwa rzy kupa poszła:tak:.Raz zaraz po kąpieli na recznik:laugh2: i w nocy porządny kupol.I teraz aniołeczek spi.:tak:
Co do gosci to u nas jak dłuzej sie dzieli to ja w pewnym momencie powiedziałam ze jestem zmeczona i ide spac po 15 mni. było po imprezie:-p.Bo z jakiej paki mam sie meczyc.

A jakie kropelki teraz uzywacie????

CZesc dziewczyny... U nas ciezka nocka... Maly wogole nie chcial spac... CZuje ze ma problemy z gazami...
Moj Maluszek to samo- co sie w nocy nasteka i naprezy to az szkoda sie robi dzidzi:-( kupy w koncu ida i baki tez ale zastanawiam sie czemu nocki ma takie ciezkie,
U mnie dokladnie to samo! Az serce placze jak patrze jak biedaczek sie meczy:-(:-(

reklama
Hej! My już się czujemy lepiej ale wczoraj to był hard core z tymi wymiotami i temp. Antka szczęśliwie ominęło (puk puk odpukać).

Dziewczyny przepraszam, że na tym wątku ale nie nadążam czytać pozostałych - czy któras z Was ma poranione piersi? NIe obolałe tylko poranione? Ja już tydz się leczę i nic nie ma poprawy - nie wiem o co chodzi z dwójką dzieci takie przeboje.:-(:no::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry