Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Milosz odpukac nadal grzeczny, a dzis taka rano kupe zwalil ze nie wiedzialam co ratowac lozeczko czy dziecko
Osral sie po same pachy, nawet wloski przybrudzil
No ale w czoraj chyba tylko raz sie skupkal to widac pozbyl sie nadmiaru
biore kolejne antybiotyki na te cholerna infekcje i jakos mozg mi sie wypral i ulotnil...maz do mnie cos mowi to ja go slysze ale nie rozumiem slow
powtarza wszystko po 10 razy zanim do mnie dotrze
i zamiast spania mam czuwanie hmmm dzisiaj jak chcialam zasnac to udalo sie pospac godzinke....i z mezem sie poprztykalam o 5 rano
a on w ramach przeprosin(a to ja powinnam przeprosic)zrobil mi sniadanko i kawke i do lozka podal

do tego pada bez przerwy wrrrr nawet na spacerek nie wyjdziemy wieczorkiem:-(chyba jednak trzeba sie przeniec do jakiegos cieplejszego kraju 

. Jak tylko kolki miną to rozpoczynamy oduczanie bo w ten sposób ja nic zrobić nie moge jak męża nie ma. Jedno z nas jest stale z nią uziemione