reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witajcie:-)
siedze dzis jak na palu:-) rano moje Angelinka poszła pierwszy raz do przedszkola!!!!!!!!!!!!
za godzinkę po nia pójdę ale iak miejsca sobie nie moge od rana znaleźć:-)
dzis ostatni raz była u mnie połozna, 6 raz dzis była:-D na odchodne jej ładnie podziękowałam i dała bombonierkę;-)
lece bo Mała płacze..........

reklama
Witam!! Mam pytanie dla Mamuś które karmią swoje Pociechy piersią. Możecie mi powiedzieć ile Wasze Maluchy siedziały przy cycu tak żeby się najeść ale ssająć a nie śpiąc jak miały 2 tygodni??? Pozdrawiam:***

cześć :-)

wymiekam juz.... mam dosc... robie za polaczenie materaca z cysterna mleka...

Monika jak sie wczoraj obudzila o 14:20 tak zasnela na dluzej niz 10 minut dopiero przed polnoca :no::szok::no: pospala 4,5 godziny w nocy - generalnie caly czas mialam ja na rekach... byla juz tak umeczona ze jak o 22:00 poszlam w koncu zjesc obiad to nawet 2 razy zasnela u meza - bylo jej juz wszystko jedno i nawet tata nadal sie do kolysania...
dzis wstala o 8:25 i.... powtorka z rozrywki... wlasnie polozylam ja do lozeczka - jak dlugo pospi - pozyjemy zobaczymy...
na 14:45 jestemy umowieni z lekarzem bo puscila dzis pawika... niby nie ma sie czym ekscytowac ale to byl pawik z czyms intensywnie zotlym :szok::no: moze to gile??? katar ma nadal ale zeby gile byly tak wsciekle zolte???

nauka samodzielengo zasypiana nadal w lesie - najgorsze jest to ze u mojej dziciny nie ma fazy uspokojenia sie jak ja z lozeczka wyjme i chce uspokoic - drze sie rowno :-( i najbardziej mi przykro ze nie pociesza jej sam fakt ze jestem przy niej :-(
no ale jakos trzeba bedzie sie przemoc bo kregoslupow w sklepach nie sprzedaja - na allegro tez nie ma :-):-D:tak:;-)

uciekam - zobaczymy czy tym razem uda mi sie napuscic wody do wanny i sie wykapac - do 3 razy sztuka ;-)
tlumaczylam jej ze jak nie zasnie to pojedzie do lekarza ze smierdzaca mama :-):-D:-):-D

papa

witam sie z Adasiem przy piersi:-)

Efe- tez mialam i czasami nawet mam omamy ze maly placze jak go zostawiam na gorze na spanie,
ale to sie okazuje ze albo karetka jedzie albo jakis pies zaszczeka

odkurzacz wplywa uspokajajaco-potwierdzam

Azorku- a co to za dziwne badanie?

Gosia- no wiec koperku raczej nie pic? w sumie czy pije czy nie tez sie z ranna kupka meczy...

my idziemy dzis do lekarza pozniej
ja bo 6 tyg minelo- ale ten czas leci:tak:
a maluszek bo cala buzia i szyjka w krostkach...

Witam!! Mam pytanie dla Mamuś które karmią swoje Pociechy piersią. Możecie mi powiedzieć ile Wasze Maluchy siedziały przy cycu tak żeby się najeść ale ssająć a nie śpiąc jak miały 2 tygodni??? Pozdrawiam:***

moj zeszyt na cos sie przydaje :-)

w nocy: 15-25 minut
w dzien: 25-40 minut

tak palaszowala moja panna i chyba sie najada bo tyje na potege ;-)

Mewa te badania mam na potwierdzenie badz wykluczenie syndromu cieśni nadgarstka.nabawilam sei tego badziewia jakies 3 lata temu i dopiero od niedawna potwierdzili.a ze w ciazy nie mogli mnie badac i testowac to teraz beda.i badania sa dwa-to jedno ktore opisalam i jeszcze jedno podobne.beda podpinac jakies kabelki pod pradem zeby wywolac reakcje nerwow i mesni w dloniach czy cos takiego:zawstydzona/y:podobno bolesne ale to jedyna metoda zeby sie przekonac co to dokladnie jest w tych moich lapkach:zawstydzona/y::-(:szok:

moja ma dzis2 tygodnie i wygląda to tak,że czasem 7 minut jej wystarczy,a czasami jest około 15 minut

jestem po wizycie i nadal szlaban na wychodzenie z domku ,bo mała ma chore uszko i jak do czwartku sie nie poprawi to dostanie zastrzyki bidulka,dostała Nasivin i masc Bactroban,oprócz tego witaminki i na brzuszek kropelki probiotyk BioGaia i oby jej pomogły bo jak nie to bedziemy wprowadzać Debridat na unormowanie pracy jelit bo ma deczko leniwe
a i kazała mi odstawic soki(a piłam jabłkowy) i jeść śliwki i buraki

Ostatnia edycja:
hej dziewuchy, no to się pochwale ze miałam ładną jazde w nocy. Coś małej nie moge wpoić co to dzień a co noc:-(
Po kąpieli od 21 do 4.30 sobie Ala urzędowała z otwartymi ślepkami:szok:rattuuunkuuu

To jakis inny egzemplarz chyba - bo większosc dzieci po kąpieli zasypia a ona jest bardzo pobudzona - i jeszcze nigdy po kąpieli nie zasnęła ładnie

Teraz sobie chrapie - obiecałam sobie w nocy ze ja bede w dzien budzic, no ale to teraz tez bym chwili oddechu nie miała:-pAle kąpkanie dzisiaj bedzie o 18.

Oj malbertka to naprawde mialas nieciekawie:baffled: Ja musze przyznac,ze moja mala tez miala jazdy w nocy ale 2-3 godzinne nigdy zeby nie spac tyle czasu:szok:i to takie malenstwo jeszcze...
W ogole moja siostra mowi,ze mam szczescie...bo ona po dzis dzien sie meczy ze swoja Jula co ma juz dwa lata i tak przez dwa lata pobodki po minimum 3-4 razy w nocy...dzisiaj wstawala 6 razy:szok:A jak Jula byla malutka latala po lekarzach i prosila o pomoc bo mala non stop sie darla...a lekarze rozkladali rece:no:
I w zwiazku z tym...doceniam to moje szczescie...bo mala narazie odpukac,ale spi dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry