Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
A wiecie co?? Tak sie zastanawiam czy zawsze coreczki sa podobne do tatusiow?? Bo moja to naprawde wykapany tata i to juz tak bardzo widac
Normalnie szok...i nie tylko ja to widze,kazdy kto na nia spojrzy od razu tekst:caly tata!
A tata dzisiaj wczesniej wrocil z pracy i siedzi z mala...ale dlugo nie posiedzi,malutka zaraz bedzie jadla a tata pojdzie spac
Normalnie szok...i nie tylko ja to widze,kazdy kto na nia spojrzy od razu tekst:caly tata!A tata dzisiaj wczesniej wrocil z pracy i siedzi z mala...ale dlugo nie posiedzi,malutka zaraz bedzie jadla a tata pojdzie spac

I nie umiem tego rozwiązać, bo wózkarni nie ma a na dole w klatce nie mogę zostawić, bo brak miejsca
.Próbowałam zostawiać wózek u nas w piewnicy (stelaż) i tylko gondole brać ma górę ,ale jakoś albo zapomne kluczy albo małż je zabierze bo coś targa do pracy z niej
i jak wracam to tez wozek pod pache i do gory-musze robic jakies 10 min przerwy zeby odsapnac na 1 pietrze i wtedy zasowam na drugie:-) boje sie amelke nawet na te 3 min sama zostawic w domku