Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja mojej nie daje bo jest w mleku które małej poadaje ,mam wizyte kontrolną za 2 tyg. to sie dopytam
.A dzis poszłam do lekarza bo mała zaczeła kasłac ale na szczesie nic na płusach nie ma
i dostałysmy syrropek na zaparcia bo ta kupa to ostatnio cięzko idzie
i mam codziennie dawac sok pomaraniczowy z wodą.Co do kropelek to lekarz powiedział ze nie zaszkodzą do noska ale nie są konieczne bo ten niby katar to naturalne u niemowlaków.
I ONA DOMNIE PO CHWILI ZE MUSI DAC SKIEROWANIE NA USG SERDUSZKA BO COS JEST CHYBA NIE TAK JAK MA BYC :-( ZE MOZE MOJA NIUNIA MA DZIURKE W SERDUSZKU , ALBO JAKIS KANALIK ZATKANY :-( A MOZE WSZYSTKO JEST OK ALE TRZEBA ZROBIC USG 

, my tez mieliśmy skierowanie na patologię dla Maluszka, jakby co, ale okazało się niepotrzebne.witam się .Efe ja mojej tez podaję do picia herbatkę lub wode ale to nie zaburza latacji moze przez butelke bo ja uzywam Dr Brown's z taka rurka w srodku antykolkowe ponoć a ze smoka leci gorzej niż z mojego cycka.Te wiercenie przy cycku to kolki lekkie bo lekkie ale jednak.Wczoraj zaprosiłam znajoma pediatrę i się diagnoza potwierdziła ,czyli wracam do 15 kropli Sab Simplex do każdego karmienia.Wczoraj już było lepiej poszlismy spac o 23.Ania-anglia współczuje takich przeżyć, ale trzeba być dobrej myśli. Zrobią badania i na pewno wszystko będzie dobrze. Zobaczysz;-)
Malinka spóźnione acz szczere STO LAT!!! Miej dużo radości ze swoimi facetami;-)
A moja Gabi coś ostatnio się zmienia. Nadal próbujemy się jakoś zgrać. I w nocy nam jakoś wychodzi. Kąpiel, karmienie i spanie. Pobudka o 3-4 i potem o 6-7, żeby się pobawić z tatusiem zanim wyjdzie do pracy.
Ale gorzej w dzień:-( Mała śpi kiedy chce i nie mogę zaplanować zakupów czy spaceru. Ani umówić się ze znajomymi:-( Może to przez pleśniawki? Jak wy sobie radzicie?
A! Chogata! Moja ma tak samo. Je cycka prawego, lewego znowu prawego i dalej się wierci i płacze. Ostatnio dałam jej 20ml sztucznego mleka i zasnęła spokojnie. Całą noc miałam wyrzuty sumienia. Teraz uważam, że podawanie herbatki rumiankowej zaburzyło moją laktację. Zmniejszyła się ilość mleka a dziecko chce więcej. Od dziś pije więcej płynów i staram się zwiększyć laktacje. W nocy jak się obudzi głodna i poje jednego cycka to z drugiego odciągam laktatorem i trzymam w lodówce. Ratuje się w dzień lub przed spaniem jak moje dziecko wije się ze zmęczenia i głodu.