reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam dopiero teraz bi miałam dzisiaj meczacy dzien
rano na 9 miałam byc z mala do kontroli ni okazalo,sie ze nadal jest źle,potem karetką do szpitala na konsultacje niestety ma zatkany kanalik i stan zapalny,mamy masowac i dostała kropelki z antybiotykiem i mamy 2 tygodnie i oby jej przeszło,bo sie martwie tym

reklama
witam dopiero teraz bi miałam dzisiaj meczacy dzien
rano na 9 miałam byc z mala do kontroli ni okazalo,sie ze nadal jest źle,potem karetką do szpitala na konsultacje niestety ma zatkany kanalik i stan zapalny,mamy masowac i dostała kropelki z antybiotykiem i mamy 2 tygodnie i oby jej przeszło,bo sie martwie tym

WSPÓŁCZUJE PIWONIA cos limit pecha nie mozesz wyczerpac:zawstydzona/y:

hej dziewczyny:-D
moja dzis praktycznie normalnie oddycha ale jest tak mardna ze masakra:sorry:
normalnie jestem padnieta... ona teraz mi dopiero zasnela...a wstala o 13:no:
ciekawe jaka bedzie nocka... wspolczuje wszystkim chorym dziedziaczka:tak:
oby szybko zdrowialy:-D:-D:-D

WSPÓŁCZUJE PIWONIA cos limit pecha nie mozesz wyczerpac:zawstydzona/y:
oj dokładnie i mam dosć,boje sie tylko,żeby potem nie było jakiś kłopotów ze wzrokiem u malutkiej bo może byc nieciekawie,ale dowiem sie cos wiecej za 2 tygodnie jak jej zbadają oczka porządnie

witam w czwartek dzis juz chłodniej i bardziej chmurkowo na polku,a wczoraj tak pięknie było i tak sie cieszyłyśmy,że na pierwszy spacerek jedziemy,a tu wiecej karatką sie najeździła niż wózeczkiem

Witam
A my mamy dziś miesiąc jak to szybko zleciało:-D:-D:-DI miłpszek znów ma katar bleee kiedy bedzie wiosna??\
Piwonia współczuje od poczatku macie znów choróbska. A te udrażnianie słyszalam ze dlugie leczenie. Kurcze juz przynajmniej to mogło was ominąć. Oj nienajezdzi sie wozeczkiem malutka bo jesien i moment zima. A pogoda cos nie bardzo na te nasze malutkie zasmarkance:confused2::confused2:
Pozdrawiamy

Witam, jakoś dajemy sobie rade z Malusią same, ale widać, że tęskni za tatusiem...
Ogólnie nie mam na co narzekać, córeczka za bardzo nie daje popalić. Korzystamy ze słoneczka i chodzimy na spacerki :). Dziś coś pochmurno i chłodno więc nie wiem czy dziś będzie spacerek :(.

Piwonia przykro mi z powodu małej, że też biedactwo nie może się opędzić od tych choróbsk ;/

Witam sie z rana ,ale dzis pogoda ble .ale ja ide na spacerej małej nic nie dolega to korzystam :-).a i po nich mała jakas taka spokojniejsza jest i ma w miare ustalony rytm dnia:-).
My dopiero wstałysmy jak fajnie jest się wyspać fiu,fiu
Miłego Dnia laski
Piwonia trzymam kciuki za Ciebie i córeczkę ,aby szybko wyzdrowiała:-)

Piwonia trzymam kciuki za Alicję i za ciebie zebys miała siłe walczyc z tym paskudztwem.

Gabi moja też ma cos z oczkiem ciagle jej ropieje. Non stop przemywam sola fizjologiczna ale śpiocha ma zawsze. Robią takim małym dzieciom badania okulistyczne?! Moze powinnam isc z tym do pediatry lub okulisty???jak myslicie?

dziś marudna jakaś, własnie spi mi na rekach. co odłoze do łózeczka to płacze:-( A! Ma pleśniawki i już nie wiem ile jej tym czyms na A smarować. Brodawki mnie zaczęły boleć i nie wiem czy juz dziecko zle przystawiam czy to przez to paskudztwo? Posmarowałam sobie brodawki z otoczka i poczekam na skutek.

coś wiecie jak tam Aneczka z Julka? martwie sie troszeczke

reklama
Piwonia trzymam kciuki za Alicję i za ciebie zebys miała siłe walczyc z tym paskudztwem.

Gabi moja też ma cos z oczkiem ciagle jej ropieje. Non stop przemywam sola fizjologiczna ale śpiocha ma zawsze. Robią takim małym dzieciom badania okulistyczne?! Moze powinnam isc z tym do pediatry lub okulisty???jak myslicie?

dziś marudna jakaś, własnie spi mi na rekach. co odłoze do łózeczka to płacze:-( A! Ma pleśniawki i już nie wiem ile jej tym czyms na A smarować. Brodawki mnie zaczęły boleć i nie wiem czy juz dziecko zle przystawiam czy to przez to paskudztwo? Posmarowałam sobie brodawki z otoczka i poczekam na skutek.

coś wiecie jak tam Aneczka z Julka? martwie sie troszeczke

Aptinem może smarować dość często,a brodawki mnie tez troszke bolą,bo mała mi w dzień wisiała wczoraj non stop na piersi
a co do oczek ja bym skonsultowała bo jeśli ten stan sie utrzymuje to sama sól do oczka może nie wystarczyc

a powiedzcie mi czy bieżecie jakieś witaminki teraz?bo ja sie zastanawiam czy sobie nie kupić,bo mam spore braki chyba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry