Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Czesc kochane ja sie witam... Pare dni mnie nie bylo ale to nie dlatego ze zapomnialam o Was! Nie moge na nic znalesc czasu- maly wisi na cycu caly dzien i mam problem z odkladaniem go do lozeczka bo jak tylko zabiore piers odrazu sie budzi i placze
chce spac tylko przy cycku i koniec hehe.... Pozdrawiam Was wszystkie a wszystkim chorym dziecia zycze szybkiego powrotu do zdrowka.

;-)Efe ja kupiłam taka najzwyklejszą za chyba 30 parę złotych i przykręciłam ją do rurki i się trzyma jak jutro nie zapomnę to wkleje zdjęcie ;-)No zmiana pogody u nas. Po deszczowym poranku teraz słońce świeci a mała śpi w najlepsze już 2 godziny. Ech...chyba jednak spacerku dziś nie będzie.:-(
Za to przyszedł mi dziś stanik ciążowy porządny i w końcu czuje się jak kobieta a nie krowa z wymionami
Ostatnio stałam się fanką zakupów przez internet. I to nie z lenistwa tylko konieczności. Staników w moim rozmiarze nie ma w okolicznych sklepach. A jak chciałam dziecku kupić karuzelę do łóżeczka okazało się, że wszystkie sklepy w okolicy mają ponad 100zł marży!!! Już o huśtawce-leżaczku nie wspomnę. Jakaś paranoja
A propos karuzeli! Słyszałyście o karuzelach do łóżeczek turystycznych?
Mewa to jedyny minus łóżeczka Gabi jaki znalazłam do tej pory. Nie wiem jak mam zamontować karuzelę!![]()
A propos karuzeli! Słyszałyście o karuzelach do łóżeczek turystycznych?
Mewa to jedyny minus łóżeczka Gabi jaki znalazłam do tej pory. Nie wiem jak mam zamontować karuzelę!![]()

Dzewczyny, czy Waszym dzieciaczkom "paprze" się ten ślad po szczepionce ze szpitala? Bo ja wczoraj zauważyłam, że zrobił się taki bąbel z ropą w środku i lada dzień pęknie. Nie wiem co wtedy mam robić.