Piwonia_2
Fanka BB :)
Urodziła się z 3250g. Potem straciła do 2960g. a teraz waży 3300g. Powinna tak 150-200g tygodniowo przybierać prawda? A twoja Alicja?
moja urodziła sie 3030g,a spadła do 2860g,a teraz waży 3290g wiec deczko mniej od twojej i moje lekarka powiedziła,że prawidłowo przybiera,bo 120 tygodniowo powinno byc,a moja młodsz tzn gabrysia przybierała jeszcze mniej przez pierwsze pół roku ja byłam załamana a lekarka mówila,żeby sie nie martwić bo nadrobi
wiec myśle,że dobrze ci przybiera,ale karm ją częściej przynajmniej co 3 godzinki
witam weekendowo dzisiaj wybieramy sie cała rodzinka do dziadków
ale ja teraz nie mam czasu ani sil zeby kolo nich chodzic-sprzatac 2 klatki i do tego trzeba sie z nimi pobawic czasem i wypuscic zeby po pokoju pobiegaly(no i je zlapac spowrotem!a to juz niezly wyczyn;-))
:-()
juz sie boje-i do tego dowiedzialam sie ze lapki moga mnie bardzo bolec przez ok 3 dni po badaniu
Dopiero o 21ej wrzuciłam go do siebie do łóżka i w momencie zasnęliśmy. Obudzilismy sie o wpół drugiej. Potem ładnie zjadł i spał do rana. No i ten katar jakis dziwny bo w dzien go nie ma za to nad ranem az oddychac nie mogl. Maz przyjezdza we wtorek to sie chyba przejedziemy do lekarza bo juz sama nie wiem co to. 
Obkupiłam moją księżniczkę, że hoho ;-)Wszystkie ciuszki, które mam są na nią za duże. Sobie tylko jedne spodnie kupiłam, bo oprócz dresów jeszcze w nic nie wchodzę
Idę włączyć pranie i biorę się za obiad. Normalnie nie wiem w co ręce włożyć. Trzeba chrzciny zaplanować. Przemyśleć położenie gości bo prawie wszyscy przyjezdni...