Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Gosiu moja amelka to czasem zdecydowac sie nie moze i wklada nawet po 3 palce do buziczy wasze dzieci ssą własne paluszki? Mój synek ciągle ssie kciuka i sama nie wiem, co z tym zrobić (i czy wogóle?)
a cmoka przy tym tak glosno ze ja na podwurzu slychac
ja z regoly wyciagam jej lapke z buzi i daje smoka :-)
Jest co dźwigać aż się zdziwiłam jak go zważyłam,,,,,oj EFE no faktycznie niezła jazda z tym
Malbertka widziałam na filmie że masz karuzelę przyczepioną do łóżeczka turystycznego. Jak ci się to udało? Ja kombinuje i do tej pory moje dziecko nie ma karuzeli:-(
jak mi karuzela przyszła i kapnęłam się że klapa to się załamałam - mąż prubował i efekt taki że karuzela leżała 2 dni później, ja się wziełam zrobiłam dziurkę w tej siateczce w łóżeczku no i tam włożyłam tą "śrube"plastikową od karuzeli - ale to i tak nie bedzi esię trzymało, bo opada, więc jest jeszcze podciągnięta sznurkiem przez bok i przymocowana na dole do rurek(jak bedzie potrzeba to moge Ci dokładną fotke strzelić tego). Moze ładnie to nei wygląda, ale akurat z tej strony mamy szafe i nic nie widać, a dziurkę w łóżeczku- jeśli np. bedziemy kiedys je sprzedawac mozna zamaskować jakąś ładną naszywką z pasmanterii i już - nie bede się cyrtolić - bo karuzela troche daje rade u Małej.
Jeszcze maz byl u niego w sobote i wszystko w porzadku niby bylo, choc skarzyl sie na bole w klatce piersiowej
No i maz zdazyl wczoraj wyjechac do Niemiec a jutro wraca na pogrzeb ojca. Najgorsze ze ja chyba na pogrzeb nie pojade bo co z Miloszkiem:-
Wszystko sie wali, smutno mi:-