reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam
znów mnie dłuuuugo nie było, ale wszystko raczej ok. Tylko czasu brak, spacerki to coraz większe wyprawy, bo to i kocyk dodatkowy i plandeki i pajacyki na zmianę, jak idziemy do dziadków...
Mały po 2. szczepieniu i znów lekarza ok, a późne popołudnie i wieczór do d***. Później chyba kolejny skok rozwojowy, bo Pietruszka doi pierś po 30 min, wypuszcz, uśmiecha się słodko i... w ryk i podczepia się do kolejnej. Może tak godzinami,a ja siusiam i jem w biegu.

Za to bardzo się zmienił, do południa, w połowie karmienia, nie wypuszczająć cyca, uśmiecha się szeroko kilka razy i je dalej :-). Dziś wyjątkowo grzecznie spi, więc mam okazję zerknąć na bb.

Pozdrawiam Mamuśki i Małe Skarby, życzę zdrówka na jesień i oby pogoda nas rzpieszczała, a nie jak do tej pory.

reklama
Witam,ja wczoraj wypilam saszetke hot activ i czuje sie troche lepiej...
Kolezanka radzila bym sobie groka na noc strzelila(herbata z wodka) to sie wypoce ale ja nie lubie wodki:no: a jeszcze na cieplo?? fee.
Azorek Ty w tej szkocji to naprawde masz same jakies ceregiele:confused2:

A ja w czwartek do fryzjera sie wybieram,kolezanka ma mi zostac z mala ale troche sie obawiam ja zostawic...co prawda kolezanka ma 4 letniego synka,ale jak jej zejda te 3 godziny z moja mala to nie wiem...bo kazda mama ma swoj rytm i wie czego dzidzia chce,kiedy spi,kiedy herbatki itp.Boje sie,ze bedzie mi ja rekach nosic cale 3 godziny:-D;-)i tym sposobem sie jej odechce zabaw w nianie.I wiecej mi z nia nie zostanie...:-p

azorek współczuję Ci, nie dość żeś chorutka to jeszcze stres przy Amelce teraz; to karygodne, żeby piguła się pomyliła w dawce szczepionki dla dzieciątka!!! ciekawe co dalej, bo faktycznie może tak mała dawka nic nie dać, jedynie dzieciaczek kłuty był niepotrzebnie:no:
wrócił mój M., zmykam do kuchni, małą zostawiam jemu (będę dochodzić na karmienie tylko); niesamowite, jak M. się z nią bawi to mała popiskuje, śmieje się z piskiem cały czas praktycznie, dużo gada - ze mną tak nie robi, buuuuuuuuuuuuuuuu

A ja sie juz pozegnam na dzis cos po tej podrozy padnieta jestem.....
Malutka spi,nie wiem czy ja budzic na kąpiel,czy nie kąpac po szczepieniu?
Zobacze jeszcze....
Dobranoc kochane :-)

Witam wieczorową porą.
Mieliśmy dziś pecha. Jak tatuś wrócił z pracy i zjedliśmy obiad uszykowałam małą a tu zonk - deszcz się rozpadał. Pojechaliśmy do znajomych co domek mają, pomyślałam, że w wózku postoi jak przestanie padać. A tu nic siąpi do tej pory. Paskudny deszcz.
Sempe ja to dom muszę wybudować zanim zaczne takie rowerki kupować. Na 40m kw. ledwo się mieścimy w trójkę :( Ale cena za projekt przerażająca.
Azorek akcja z pielęgniarą straszna. Ochrzaniłabym ją na maksa. Totalny brak kompetencji!
Lecę odpocząć póki mała śpi. Zdziczałam od siedzenia w domu hihi... ludzie mnie męczą jakoś.

witam w środe burą zreszta
ja mam rowerek i jak na razie stori w piwnicy i chyba bede go sprzedawała,bo juz go nie używam
mam nadzieje,ze sie nie rozpada bo chciałam na spacerek dzisiaj wyjść

Witam sie porannie w ten deszczowy dzionek....
Izabela-tez sobie kapil darowalam wczoraj....Karolinka padla po 20-stej i spala cala noc,musialam ja obudzic na sile ok.5 , bo moje piersi myslalam ze mi exploduja...hi,hi....zalalam cala poduszke,koszule no i ze 4 wkladki zmienialam ....i nic nie dalo,dpoiero jak mala wydoila cyca to spokoj i spi jeszcze do teraz....:-)

A u nas pododa do kitu,pada(leje)od wczoraj....juz mam dosc....pranie w domu schnie powoli,na dwor nie da wcale wyjsc....
A co gorsza,maz na internecie sprawdzal i nie zapowiadaja w najblizszym czasie poprawy-mam nadzieje ze tym razem sie pomylili....:cool:

reklama
Witam
Wczoraj musiałam wydać mleko;-), przy okazji była kąpiel, bo z Młodym nadal nic nie wiadomo-płacz, czy spanie.

Azorek, też bym się wściekła, równie dobrze mogła dać za dużą , a wtedy co???

Czekam na poprawę pogody, bo dziś otwierają galerię handlową i raz chcę iść na jakieś otwarcie, musze kupię Pietruszce ciepły śpiworek, albo kombinezon i sobie buty, a u mnie "na wsi" brak porządnych sklepów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry