reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no odkurzone mieszkanie, obiad mam z wczoraj więc luz.

Chogata a czemu do lutego musisz czekać? pewnie na NFZ idziesz a orientowałaś się ile prywatnie kosztuje?

słonca nie ma ale nie pada więc chyba niedługo na spacer się wybiorę

Sempe na NFZ na lutego któregos tam a prywatnie na styczeń więc jak całe życie płace składki to kurcze nie będę płacić żeby miesiac pręcedzej mnie ciachnęli.Juz i tak całą rodzina choze prywatnie do stomatologa i ja ginekologa oraz w razie potrzeby psycholog czy jakiś inny specjalista ,więc niechsię tez ten NFZ wykarze

reklama
Dzień dobry:-)

U mnie też ponuro i buro. Ech ale w sumie dobrze że śniegu nie ma;-)
Ja mam dziś wolne od obiadu. Mój stwierdził, że to już przesada mieć obiad codziennie jak wróci z pracy :confused2:

A zmywania mam tyle że hoho :-(

Mała śpi mi dziś cały poranek. Oczywiście wstała o 5 rano ale o po 7 obudziła się na pierwsze śniadanie a o 9 zjadła drugie hihi i śpi. Aż się dziwię. Spokojnie śniadanie zjadłam i kawę wypiłam :szok: No szok.

Mam nadzieję, że w końcu ją na spacer zabiorę bo tylko się kisi w domu.

Ach chciałam zapytać. Byłyście w Biedrze zobaczyć te kombinezony? Moja mama poszła do naszego Karalucha i nie mieli :wściekła/y:

Skoro mój aniołek śpi to wezmę się za te zmywanie :((((((
Ej dziewczyny a to nie 22 maja być te kombinezony zaraz sprawdze na necie.No w gazetce pisze ,że od 22.10 jest tzn.od jutra:-))))))))

Ostatnia edycja:
tej nocy córa znów mi się rozbudziła po karmieniu o 4 i zasnąć nie mogła; chyba przez tą pogodę jej się poprzestawiało coś, bo większość dnia przesypia, grzecznie po karmieniu idzie lulać i nic jej nie wybudzi; potem ożywa po 18 i do nocy z tatkiem się bawi; za to w nocy potem jak się wybudzi to kaplica;

muszę napisać, że malutka wczoraj po raz pierwszy zasnęła sama w swoim łóżeczku (wcześniej nie kładłam jej tam na noc); pooglądała sobie światełka na ścianach i suficie, te od karuzelki, pogadała coś pod noskiem i usnęła:shocked2: i jak sie kładłam po północy do swojego łóżka to takim tęsknym wzrokiem zaglądałam do niej w nadziei, że się przebudzi i zechce do mamusi, a ona spała!!! i to tak smacznie, raczki w górze, nóżki w żabkę... za to jak mi ciężko było zansąć bez tego ciepełka obok!!! dopiero po tym nocnym karmieniu jak zaczęla marudzić to już ją (z radością) wzięłam do nas:-) i tak pokimałyśmy sobie prawie do 9:-)

pogoda do kitu, pada i ciśnienie niskie, ledwo nos trzymam pionowo... chyba się skuszę jednak na kofeinkę jakąś...

Zastanawiam ię od kilku dni jak to będzie z maluszkami jak będzie zmiana czasu...????
poprzestawia się troszkę:eek:...
pamiętajcie zmieniamy już czas za 4 dni z 24 na 25 z 3 na 2 :P

Ostatnia edycja:
my po spacerku ponad 3 godzinnym i nadal mała śpi,pogoda wrecz piekna słoneczko wyszło i jest w miare cieplutko
ja przynajmniej znowu mogłam troszke spraw na mieście pozałatwiać,a teraz szykuje szybki obiadzik,zupka jest z wczoraj

hej:-D
mala spi.. starsza oglada bajki:-D
ja robie obiad... mi cos wczoraj zaszkodzilo ale 2 litry coli i chrupki kukurydziane i disij mam spokoj:-D:-D
mala miala nocke w lozeczku ale sie budzila... nie przespala calej nocy... ale za to sama zasnela:-D:-D:-D
jakos to powoli eci:-D:-D

dzien dobry :)

my wlasnie wrocilismy ze spacerku, bo slonecznie i dosyc cieplo sie dzis zrobilo :)
a jako, ze spotkalam kolezanke z podstawowki, ktora tez byla z corcia, to spacerek przedłuzyl sie do 3 godzinek :)
nie widzialysmy sie ze 3 lata, wiec nie moglysmy sie nagadac :happy:
ale musze powiedziec, ze rekawiczki to juz chyba nastepnym razem wezme, bo dlonie mi zmarzly ze ho ho :eek:

dobra, lece wybudzac mojego spioszka, bo mi zaraz cycki eksploduja :eek:

my po spacerku ponad 3 godzinnym i nadal mała śpi,pogoda wrecz piekna słoneczko wyszło i jest w miare cieplutko
ja przynajmniej znowu mogłam troszke spraw na mieście pozałatwiać,a teraz szykuje szybki obiadzik,zupka jest z wczoraj

Ale ci fajnie,ze sloneczko swieci...u nas caly czas deszcz siapi...buuu....
Ja juz obiadek zrobilam,mala spi a ja mam chwilke wolnego ....

no, ja już od dawna na spacerki w rękawiczkach chodzę, bo łapska mi szybko marzną;
pobawiłam się z córą po karmieniu, trochę ją pomęczyłam, żeby nie usnęła i zleciały 2 godzinki, a teraz śpi w swoim łóżeczku - chyba jej się tam podoba;

rozwieszę pranko i zabieram się za obiadek - dziś szefowa kuchni serwuje makaron z brokułą w sosie serowym:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry