MJU- bardzo wspolczuje nocy ale moze ta bedzie latwiejsza
Ty jakis medal dla super-mamy powinnas dostac![]()
MEWA dzięki - na razie mam (chyba Ty o tym pisałaś?)znak rozpoznawczy Matek - pagony z Antka ulewań na ramionach

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MJU- bardzo wspolczuje nocy ale moze ta bedzie latwiejsza
Ty jakis medal dla super-mamy powinnas dostac![]()

pewnie nawet Amelka nie pozna mamusi glosu
u nas zapowiada sie deszczowo a i ja z tym gardziolkiem nie mam ochoty wychodzic nigdzie wiec kolejny dzien w domku spedze
:-(jutro za to bede z Amelka od switu do nocy sama.Moj ma jakas impreze z pracy i nie wiadomo o ktorej bedzie w domku i w jakim stanie heh
a teraz lece pod prysznic zanim Amelka sie na sniadanko obudzi
Potrafil nie spac calymi dniami, odsypial dopiero w nocy. Wczoraj odstawilam i przespal wiekszosc dnia a wieczorem jak padl o 17ej to juz wcale nie wstal tylko budzil sie na karmienie i wstal o osmej rano
Teraz tez juz od godziny spi, wiec moja kawusia idzie w odstawke

Chyba kiedys przestanie tak tyc??

Duzo zdrowka zycze
Powoli czas na suwaczki z zabkami, ciekawe ktore z naszych dzieciaczkow dostanie pierwsze:-)Napewno nie milosz moje dzieci dosc pozno zabkuja
A moze to i dobrze zabki potem dluzej sa zdrowe
A i milosz sie obudzil. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, buziaki

. Bo ona woli być noszona pleckami do mnie a w chuście muszę ją ustawiac brzuszkiem do mnie bo mała jeszcze jest. Musze wypróbować wiązanie co widziałam wczoraj w "dzień dobry tvn". W sumie to musze poczytać o nosidełkach bo Zawitkowski bardzo do nich zniechęcał, mówił że tylko sporadycznie tzn raz w miesiącu