Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakies propozycje?? tak do 500zł mąz zadecydował, ja z nim nie idę zostaje w domu z dzieciakami
:-(
A zawsze w nocy ladnie spal u siebie... Eh juz nie wiem co z nim jest... Polozylam go u nas to odrazu spokojny i zamknal oczka do spania a jak chcialam go przeniesc to placz i zlosc! Meczylam sie tak z nim od 2 do prawie 4 w nocy wkoncu zrezygnowalam i maly spal z nami. Jestem zla bo jak tu sie wyspac jak on tylko sie ruszy lub maz to odrazu sie budze i sprawdzam czy wszystko ok, a do tego przez to Alex nigdy nie nauczy sie spac u siebie w lozeczku... Ale wczoraj juz naprawde padalam na twarz i niedalabym rady dluzej z nim walczyc:-(
witam:-)
Efe nam wyszła rezydencja nie dom!;-) ale trudno marzenie trzeba spełnić a co?!:-) dom 250mkw musimy się pomieścić z nasza szóstką i ewentualnie na starosc weźmiemy rodziców męża albo moją mamę
Piwonia chętnie bym kupiła uzywany rowerek, masz moze jakies zdjęcie tego urządzenia?
zabieram się za odkurzanie i musze do soboty wymyśleć prezent dla brata męża co konczy 40latjakies propozycje?? tak do 500zł mąz zadecydował, ja z nim nie idę zostaje w domu z dzieciakami
:-(
wiecie co mimo kiepskiej pogody, uśmiecham się od rana:-)
PS dzieciaków wszystkich wysłałam do szkoły i przedszkola no oprócz mojej Alutki:-)

No szok.