Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...pogaworzyla pol godziny az w koncu ryk,dostala smoka i zasnela...,ale dlugo nie pospala bo juz o 2:30 mleko chciala.I tym sposobem od 1 do 3 mialam nocna przerwe...
).

) okazuje się, że chyba ktoś mi kiedyś nie wyleczył do końca kanału i wypełnił czymś, co się nie da tak łatwo usunąc (albo nawet wcale) i trzeba będzie usunąć ząb
boli mnie jak cholera, i coraz bardziej jestem skłonna zgodzić się na wyrwanie. Noce i dnie mam przepłakane: płacze mój synek bo go swędzi i boli, płaczę ja - bo jego boli i bo mnie boli... ech...
ledwo dzisiaj poprasowalam
i do tego maz przeziebiony z goraczka w domu siedzi od poniedzialku
co z tymi facetami sie dzieje??dostal kataru i lament,goraczka wysoka-lament a dzisiaj jak goraczka byla ponizej 36 to tez lament bo za niska i on nigdy tak nie mial
ehhhh do malej nie podchodzi (z wielkim bolem) bo nie chce jej zarazic wiec mam teraz dwoje niemowlat w domu
tylko duzemu pieluch nie zmieniam i sam umie jesc hehe;-)
nasza Amelka co noc budzi sie juz z placzem i zabki(dziaselka raczej) musze jej zelikiem smarowac.dziasiaj nawet ok 5 rano sie poplakala
ze tez musza tak dzieciaczki sie meczyc z tymi zabkami
:-(
papapa
...ja myslalam,ze to tak okolo 5-6 miesiaca dopiero...a moze u kazdej dzidzi inaczej??Moja tez intensywnie piastki do buzi pcha i slinotok...ale to chyba nie zabki,albo??
U mojego jak slysze sprawdz czy goraczke mam to az mnie trzesie...bo kaze mi reka czolo dotykac...niech se weznie termometr i sprawdzi,tosz to nie dziecko.A wystraczy,ze ma katar to slysze: Chory jestem...tak chyba na glowe.Drazni mnie to okropnie...cos go zastrzyka to sie zachowuje jak biedne bezbronne dziecko i lataj kolo niego,herbatke podaj...ehh