Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Miłego dnia mamuski
pogoda jak na razie spacerkowa u nas:-)ja niebawem znikam na wizyte do lekarza.dzisaiaj obudzil mnie bol rwacy z lewej str podobnie jak od jajnika mnie kiedys bolalo
promieniuje na plecy i noge ze ledwo chodze
czyli u mnie po staremu jak nie urok to sr..ka
moze dzisiaj sie skusze i wreszcie okna przemyje bo juz przez ta budowe sa tak uwalane blockiem ze nic nie widac
a jak z jednej str naszego budynku skoncza sie paletac i halasowac to po drugiej str zaczna wyburzac stary i stawiac nowy blok
niby do marca maja skonczyc wrrrrr
Dzień bry ;-)
Z Marcelowym nie śpimy od 5:30 bo wstał zjeśc i teraz zabawa ;-)
ale liczę na to że jeszcze wrócimy do łóżka

ja Cie pocisze bo u nas winde robia na nowo od miesiaca a tak im to idzie ze jeszcze miesiac roboty...trzaskanie, wiertanie i nawet mlot pneumatyczny i to zaraz za scianawitam sie i japogoda jak na razie spacerkowa u nas:-)ja niebawem znikam na wizyte do lekarza.dzisaiaj obudzil mnie bol rwacy z lewej str podobnie jak od jajnika mnie kiedys bolalo
promieniuje na plecy i noge ze ledwo chodze
czyli u mnie po staremu jak nie urok to sr..ka
moze dzisiaj sie skusze i wreszcie okna przemyje bo juz przez ta budowe sa tak uwalane blockiem ze nic nie widac
a jak z jednej str naszego budynku skoncza sie paletac i halasowac to po drugiej str zaczna wyburzac stary i stawiac nowy blok
niby do marca maja skonczyc wrrrrr
Amelka dzisiaj tylko raz sie wybudzila zeby jej dziaselka pomasowac ehhh szkoda mi jej tak bardzo sie meczy
milego dnia sierpniowki papapa

pewnie czuja bo dzisiaj na perwsze szczepienie idziemy 
dopiero popoludniu, pozniej wam napisze co i jak...