Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A już nie uwierzę jak zobaczę napis "jasny brąz". No czarna jestem! Dobrze, że to się z czasem trochę zmywa.
:-
My dziś na bioderka jedziemy a przed tem na spacerek jakis bo słonko pięknie świeciAle mi to wycieka z tej piersi co mała ssie z drugiej nigdy mi nie ciekło przy karmieniuChogata ale to co wycieka ci z drugiej piersi z tej co nie karmisz to jest to pierwsze mleko u mnie też zawsze przeźroczyste jest wiem o tym dobrze bo w sumie mam status mistrza w odciąganiu;p
a tak poza tym to dzień dobry w ten mroźny poranek;p

Ale mi to wycieka z tej piersi co mała ssie z drugiej nigdy mi nie ciekło przy karmieniu![]()
Tym sie nie martwie tylko tym ,ze mam coś z mlekiem bo mała co 1,5-2h chce jesć a wytrzymywała juz 3-4 h bez jedzeniami tez wycieka tylko z jednej piersi,ale ja bym sie tym nie martwiła zbytnio
Musze trzymac diete wątrobową ale w poniedziałek byłam u gina i niby mówiła mi ,ze to nie powinno wpływać na pokarm .Jesli chodzi o o ilośc to dość sporo.Nie wiem ale z synem miałam tak ,że jak dostałam pierwszą @ to pare tyg. później pokarm lichy mi sie zrobił i nawet do picia już nie chciał .Mała na razie pije .Może taki mój urok bo pierwszą @ juz miałammoże nie odżywiasz się prawidłowo??