reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej, u mnie jeszcze sobota:tak:
czytalam dziewczyny ze dzieci w wieku naszych tak mocno reaguja na mame bo zaczynaja rozumiec ze wszystko sie zmienia a mama ciagle jest:tak:jestesmy punktem odniesiena dla naszych szkrabkow i pewnie bedziemy przez jakis czas jeszcze

moj maz z Adasiem spedza meski czas kazdego dnia ale maluszek i tak po pewnym czasie szuka mnie wzrokiem

dzisiaj zasnal na mnie wyjatkowo bo ogladalam tutejszy Taniec z Gwiazdami i zalezalo mi zeby sie nie obudzil, i tak godzine z wywalonym cycem w bardzo niewygodnej pozycji przesiedzialam :tak:

no a teraz zajrzalam tylko co tam u was
i tez zmykam spac

dobranoc

Miłego Hallowen życzę :-)
No bo wesołych świąt odpada.:dry:
U nas wsio ok. Niedziela spokojna. Może później wyjdziemy na spacer.
Dziecko wczoraj szybko poszło spać. Miałam pobudkę o 3 i 5 :-( jestem padnięta. Jak to człowiek się do dobrego łatwo przyzwyczaja?

Siedzę z farba na głowie i czekam aż czas upłynie. Gabi zamiast spać to bawi się na leżaczku. Ja postanowiłam w końcu wziąć się za siebie. Pomalować paznokcie, zrobić fryz i ładnie się ubrać (jak w coś wejdę oczywiście:-(). Ciekawe czy mi coś z tego wyjdzie? Szukam sposobu na jesienną chandre.

Witam sierpniowe mamuśki!!!!!

Chciałam wam jeszcze raz pogratulować tak cudownych pociech.

Mam nadzieję, że rosną zdrowo i pozwalają wam się choć trochę wyspać

Podglądam was czasem na nk i cieszę się razem z wami z waszego szczęścia.

U nas pomału do przodu, dochodzę do siebie po chemii, często odwiedzam chłopców i staram się znaleźć milion zajęć, żeby z tęsknoty nie zwariować. Szykuję remont i nie mogę się doczekać lata by znów spróbować zajść w ciążę.

Trzymajcie się ciepło.
Ucałujcie wasze kruszynki
Pozdrawiam

reklama
Emy myślałam dziś o Tobie i twoich chłopcach. Przesyłam buziaki. Daj znać kiedy mamy trzymać kciuki i modlić się żeby się udało. Będziemy na pewno!

Taki smutny dzień dzisiaj. Zadumany.

Włosy mi nie wyszły i plany polepszenia sobie dziś humoru spełzły na niczym.
Oby wam było dziś lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry